Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

NunnaUuni Oy:n Calor-tuoteuutuus omimmillaan nykyajan energiatiiviissä taloissa

NunnaUuni esittelee Mikkelin asuntomessuilla, 14.7.-13.8.2017 uuden sukupolven varaavat Calor-takat, jotka täydentävät varaavien täysvuolukivitulisijojen ja DEKO-kevyttulisijojen mallistovalikoimaa. Kuumuudenkestävä Mammutti-vuolukivilaji mahdollistaa Calor-tulisijojen puhtaan palamisen ja miellyttävän pehmeän, pitkään viipyvän lämpönautinnon nykyajan energiatiiviisiin koteihin. 

NunnaUunin linjakas uutuustakka Calor Hexa ja sen miellyttävä lämpönautinto ovat omimmillaan MinunVALOn tiiviissä ja energiatehokkaassa maalämpötalossa.Puhdas ja ainutlaatuinen lämpönautinto kohtaa tiiviin rakentamisen vaatimukset

Mikkelin asuntomessutalon, MinunVALO, kohde 24, suunnittelun lähtökohtana on ollut energiatehokkuus ja puhdas sisäilma. Näin tiiviissä, erillisilmastoidussa ja energiatehokkaassa maalämpötalossa aidon NunnaUunin palamisen puhtaus ja Calor Hexan miellyttävä lämpönautinto ovat omimmillaan.

Takan ydin on Mammutti-vuolukivilajista valmistettu patentoitu injektorivaraaja, joka ottaa palamisessa syntyvän erittäin korkean kuumuuden neljän kanavansa kautta nopeasti talteen Mammutti-vuolukivilajin suuren lämmönjohtavuuden ansiosta. 

Calor-vuolukivitakat on testattu varaavan tulisijan testillä CE EN 15250, joka on todenmukaisin tulisijojen testimenetelmä Euroopassa. Siinä savukaasut mitataan koko palamisen ajalta, heti puiden sytytyksestä lähtien tulen sammumiseen saakka. Näin varaavissa Calor-tulisijoissa haitalliset päästöt ovat minimissään, eikä ympäristö kärsi savun haju- ja terveyshaitoista.

Samalla kun injektorivaraaja ottaa lämmön talteen savukaasuista, ne jäähtyvät turvallisen alhaiseen lämpötilaan ennen hormia. Varaava Calor-tulisija antaa kertalämmityksellä jopa 24 tuntia miellyttävää lämpöä.

Varaavien Calor-tulisijojen rakenne on testattu saksalaisen hyväksymiskäytännön mukaisesti huoneilmasta riippumattomaksi. Tällöin palamiseen tarvittava ilma johdetaan tulisijaan suoraan ulkoa. Tulisijan tiiveys myös pitkäaikaisessa käytössä on tuotetestauksella osoitettu.

 

Ajaton muotokieli ja luonnon harmaa vuolukivi

Calor-malliston ulkoasussa on pääosassa aito harmaa luonnonkivi, Mammutti-vuolukivilaji yhdistettynä puhdaslinjaiseen ja tyylikkääseen muotokieleen. Upeat ulkomuotovaihtoehdot ja ilmeikkäät kivipinnat antavat monia mahdollisuuksia tulisijan sijoitteluun tilaan kuin tilaan sekä erilaisiin sisustustyyleihin.

 

 NunnaUunin Calor Rondo -tulisijan design tuo tulisijoihin uudenlaista, leikkisää ilmettä. Vuolukiven asettelu ympyrän muotoon poikkeaa totutuista ratkaisuista. 

Lisätietoja

NunnaUuni Oy

www.nunnauuni.com

 

 

Nunnanlahden Uuni -konserni on vakavarainen perheyritys. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa tytäryhtiö NunnaUuni Oy. Kaikkien varaavien NunnaUuni-tulisijojen tulipesät ja lämmönvarausrakenteet valmistetaan yrityksen oman esiintymän Mammutti-vuolukivilajista. Tämän vuolukivilajin erinomaiset ja ainutlaatuiset lämpöominaisuudet ja soveltuvuus erityisesti tulisijakäyttöön on näytetty toteen geologisin tutkimuksin.

 

Tutustu NunnaUuniin Suomirakentaa.fi:ssa:

NunnaUuni Oy

Aito NunnaUuni tuo kestävää lämpöä niin kotiisi kuin mökille

Vesikiertoinen NunnaUuni-tulisija parantaa kodin energiatehokkuutta

NunnaUunin kompakti uutuustuote DEKO on helppo sovittaa erilaisiin sisustuksiin

NunnaUuni: Valitse tulisija tarpeesi mukaan - aito NunnaUuni tuo kestävää lämpöä kotiisi

nunnauuni

Yhteystiedot

NunnaUuni Oy
Joensuuntie 1344 C
83940 NUNNANLAHTI
Puh. 0207 508 207
Fax 0207 508 277

www.nunnauuni.com/fi

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot