Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Schiedel: Turvallisella valmispiipulla hyvä veto tulisijaan

yritysesittaaSchiedel Savuhormistot Oy:

Valmispiipun hyvä veto tehostaa tulisijan toimintaa. Turvallinen valmispiippu onkin varma valinta kaikenlaisiin tulisijoihin.

Tyylikäs ja sileä Permeter Smooth Air on varustettu omalla tuloilmakanavalla. Se mahdollistaa palamiselle optimaalisen ilman ja polttoaineen seoksen, joten tehokkaasti ja puhtaasti polttavista tulisijoista saadaan eniten irti. Se vähentää energiankulutusta ja laskee hiilidioksidipäästöjä. (Kuva: Hans Kostinen)

 

Suomen johtavan valmispiippuvalmistajan Schiedel Savuhormistot Oy:n laajasta tuotevalikoimasta löytyvät parhaat valmispiiput kaikenlaisiin tulisijoihin ja jokaiseen sisustukseen.

Puulämmitteisiin tulisijoihin tarkoitettu Permeter Smooth on kestävä ja turvallinen, huolella testattu teräspiippuratkaisu. Sen jokaisen yksityiskohdan suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen ja toimivuuteen. Paloturvallisen piipun ainutlaatuinen keraaminen eriste on sintraantumaton ja piippu on testattu sekä lämpötilaluokkaan T400 että T600. CE-merkinnän lisäksi tuote on testattu myös yläpohjan eristepaksuudella 600 mm.

Täysin sileänä ja pannattomana Permeter Smooth sopii hyvin moderniin sisustukseen.

Värivaihtoehtoja on moneen makuun: harjattu ruostumaton teräs, musta, harmaa ja valkoinen. Hormikoot ovat Ø 130, 150 ja 200 mm.


Myös omalla tuloilmakanavalla varustettu teräspiippu Permeter Smooth Air on sileä ja pannaton. Värivaihtoehdot ovat maalattu galvanoitu teräs mustana, harmaana ja valkoisena. Hormikoko on Ø 150 mm.

Schiedel Saunapiippu on puolestaan puulämmitteisiin saunoihin tarkoitettu pakettiratkaisu. Schiedel Saunapiippu on testattu lämpötilaluokkaan T600. Sen suojaetäisyys palaviin materiaaleihin on läpivienneissä 90 mm. Piipun pituus on 2,4 m.

 

 

Turvallinen valmispiippu kaikkiin tulisijoihin

Schiedel Rondo Plus -valmispiipun keraamisten putkien valmistuksessa käytetään noin kolmekymmentä prosenttia kierrätysporsliinia. Siksi ne ovat erityisen kuumuuden- ja haponkestäviä. Piipun keraaminen pohjalaatta varmistaa rakenteen tiiveyden, eikä mahdollinen kondenssivesi ei pääse imeytymään rakenteisiin.

Rondo Plussan tiiviit ja varmat tehdastekoiset valmisliitokset kanavoivat savukaasut piippuun tehokkaasti. Pyöreä hormi ohjaa ne ylös nopeasti ja esteettä. Jokaiseen tulisijaan löytyy sopivan kokoinen Rondo Plus-hormi. Yksihormisena sitä on kaikkiaan viittä, tuplahormina viittätoista ja triplahormina kymmentä hormikokoa. Erityisesti mökkikohteisiin kehitettyyn Rondo Plus Triplaan voidaan liittää kolme tulisijaa omiin hormeihinsa.

Schiedelin keraamisia valmispiippuja ovat myös hohkakivestä valmistettu Isokern sekä tuloilmakanavalla varustettu järjestelmäpiippu Rondo Air.

Schiedelin valikoimaa täydentävät myös saneeraustuotteet: taipuisat ja jäykät saneerausputket sekä saneerausmassa. Kaikki Schiedelin valmispiiput ovat CE-merkittyjä.

 

3D Rondo Plus opt 

Kuva yllä: Rondo Plus -valmispiipun keraamisten putkien valmistuksessa käytetään noin kolmekymmentä prosenttia kierrätysporsliinia. Siksi ne ovat erityisen kuumuuden- ja haponkestäviä. Rondo Plussan tiiviit ja varmat tehdastekoiset valmisliitokset kanavoivat savukaasut piippuun tehokkaasti. Pyöreä hormi ohjaa ne ylös nopeasti ja esteettä. Jokaiseen tulisijaan löytyy sopivan kokoinen Rondo Plus-hormi.

 

 

Vaivaton hankinta

Schiedel Savuhormistot Oy:n verkkosivuilta löytyy myös tietoja sekä asentajista että piipun korjaajista eri puolella Suomea: Jälleenmyyjä- ja asentajahaku

 

Lisätietoja

Schiedel Savuhormistot Oy
Asiakaspalvelu puh. 09 856 46 300
www.schiedel.fi

 

 schiedelpienilogo

Yhteystiedot

Schiedel Savuhormistot Oy

www.schiedel.fi

Puh. 09 856 46 300

www.valmispiippu.com

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot