Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Hormi- ja tulisijayritykset

tulikivilogo

Tulikivi on perheyhtiö ja se on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Yrityksen tuotevalikoimiin kuuluu tulisijojen lisäksi myös sisustuskivet, kuten keittiötasot, laatat, mosaiikit, pihakivet ja niiden lisäksi saunan kiukaat ja kiukaiden taustakivet.

Lue lisää Tulikivestä täältä.

 nunnauuni

NunnaUuni Oy valmistaa ja kehittää varaavia vuolukivitulisijoja. Nunnanlahden Uuni Oy aloitti varaavien tulisijojen teollisen valmistuksen perustamisvuotenaan 1982. NunnaUunin tuotteisiin kuuluvat vuolukivitulisijat ja injektoritakat, sekä vuolukivikamiinat.

Lue lisää NunnaUunista täältä.

wienerberger

Wienerberger on liki 200 vuotta vanha maailman johtava tiilen valmistaja. Suomessa yrityksellä on kaksi tiilitehdasta, joissa valmistetaan sekä poltettuja tiiliä, että tiililaattoja. Tiilien tuotenimenä on Terca-tiilet.

Lue lisää Wienerbergeristä täältä.

 tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tiileri on useille rakentajille tuttu merkki, sillä yrityksen laajasta tuotevalikoimasta toteutetaan niin tulisijoja, piippuja, tiilijulkisivuja, sisäseiniä, kuin märkätilaverhouksiakin.

Lue lisää Tiileristä täältä.

uunisepatlogo

Turun Uunisepät on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmsitaja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja sillä on omia Uunistudioita ympäri Suomea 11 paikkakunnalla.

Lue lisää Uunisepistä täältä.

 

Hormitoimittajia

Logoa klikkaamalla pääset yrityksen kotisivuille.

schiedellogo

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot