Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Suomirakentaa.fi näkyvyys

Suomirakentaa.fi on kattava tieto- ja palvelusivusto omakoti-, mökki- ja ammattirakentajille, päättäjille, korjaajille tai muuten rakentamisasioista kiinnostuneille. Sivuston sisältö perustuu RTS-tutkimuksiin ja täydentää osaltaan Valintaoppaiden sisältöä. Suomirakentaa -sivuilla on noin 1000 asia-artikkelia, joita pyritään päivittämään säännöllisesti.

Uskomme, että monikanavaisuus on tätä päivää. Haluamme tavoittaa pienrakentajat mahdollisimman kattavasti niin perinteisemmän printin kuin digitaalisen viestinnän avulla.

 

Sivuston ajatus ja kävijämäärät

Pyrimme tarjoamaan rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille hyödyllistä ja laadukasta tietoa elämän tärkeissä rakennusprojekteissa. Yhteistyössä alan johtavien toimijoiden kanssa pyrimme tätä tehtävää toteuttamaan mahdollisimman kattavasti. Palvelemme kuluttajia ilmaiseksi, yhteistyökumppaneiltamme saadun mainosrahoituksen ansiosta.

Suomirakentaa -sivustolla vierailee yli 20 000 rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostunutta kuukausittain.

 

Kävijäprofiilit

Tavoittelemme sivuilla ennen kaikkea aikovia rakentajia, lomarakentajia ja remontoijia. Tutustu tarkempaan kävijäprofiiliimme alla olevasta linkistä (pdf).

SUOMIRAKENTAA -KÄVIJÄPROFIILI

 

Yritysten esittelyt ja asiantuntija-artikkelit

Esittelemme palvelussa mukana olevat toimialan yritykset aina tuotteille sopivassa rakennusvaiheessa. Yritysesittelyissä kerrotaan yrityksen tuotteista ja palveluista sekä näiden saatavuudesta. Esittelyt laatii sivujen toimitus yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yritysesittelyjen rinnalla sivustolla julkaistaan Yritys Esittää –artikkeleita, joissa yritykset voivat tuoda asiantuntija-artikkelein esille omaa tarjontaansa ja palveluitaan sekä uutuustuotteitaan. Suosituimmat Yritys Esittää –artikkelit tavoittavat tuhansia lukijoita.

Yhdessä Valintaoppaiden kanssa, asiakkaamme saavuttavat hyvin kattavasti oman kohderyhmänsä. Palvelussa mukana olevien yritysten logot/bannerit sekä linkit kotisivuille sijoitetaan aina kutakin asiaa koskevien juttujen yhteyteen.

Hinnoittelemme näkyvyyden lähtökohtaisesti vuodeksi kerrallaan. Hinta on aina asiakaskohtainen ja riippuu mm. tuotevalikoiman laajuudesta. 

 

Bannerimainonta

Tarjoamme valikoiduille yhteistyökumppaneillemme mahdollisuutta lisänäkyvyyteen sivustolla bannerimainonnan keinoin. Mainospaikkoja on sijoitettu sivuston etusivulle ja RTS-artikkelien yhteyteen. Mainospaikkoja löytyy rajoitetusti sivuston oikeasta laidasta sekä yläreunasta.

Hinnoittelemme mainospaikat lähtökohtaisesti näyttökertojen mukaan, CPM -periaatteella.

 

tarjous suomirakentaa 2016

 

MEDIAKORTTI: SUOMIRAKENTAA.FI (pdf)

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä näkyvyyttä sivuillamme.

Jaakko Jussila | 040 900 5610 | jaakko.jussila(at)rti.fi

Aarne Jussila | 040 900 5601 | aarne.jussila(at).fi

Yhteystiedot

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot