Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

NunnaUunin kompakti uutuustuote DEKO on helppo sovittaa erilaisiin sisustuksiin

Laadukkaista vuolukivitulisijoistaan tunnettu NunnaUuni Oy tuo varaavissa tulisijoissaan tunnetut hyödyt myös kevyttulisijoihin. Sisustuksellinen DEKO Due-tulisija luovuttaa lämpöään miellyttävän tasaisesti ja pehmeästi jopa 12 tuntia tulen sammuttua.

 Nunnauuni DEKO Due C 2 miljoo

Kuvassa DEKO Due C2 -uutuusmalli. Tulisijan vivahteikas muotokieli – suoralinjainen tai kaareva – mahdollistavat sovittamisen erilaisiin sisustuksiin. Pintaan voi vuolukiven lisäksi valita mustan tai valkoisen emaloidun pinnan. Lisäilmettä tulisijaan saa tulen katselukorkeutta nostavalla jalustalla. DEKO-tulisijat on suunnitellut muotoilija Henri Sydänheimo.

 

”Olemme kehittäneet uuden tulisijan toimimaan lisälämmönlähteenä taloihin, joissa on esimerkiksi maalämpö tai ilmalämpöpumppu”, NunnaUunin toimitusjohtaja Tuomo Järvinen sanoo ja jatkaa. ”Myrskyt aiheuttavat toistuvasti sähkökatkoksia, joiden ajaksi esimerkiksi maalämpötalot tarvitsevat varalämmönlähteen. Talven kovilla pakkasjaksoilla tulisijasta kaivataan lisälämpöä ja elävän tulen tunnelmaa, ja näihin tarpeisiin DEKO Due vastaa painoluokassaan omintakeisella, lempeällä lämmöllään.”

 

DEKO tulisijojen etuna helppo asennettavuus ja miellyttävä lämpö

DEKO Duen ainutlaatuiset lämpöominaisuudet on saavutettu hyödyntämällä NunnaUunin omaa, erityisen hyvin lämpöä johtavaa ja rakenteeltaan suuntautunutta Mammutti-vuolukiveä sekä varaavissa tulisijoissa todennettua teknologista erityisosaamista. ”Nyt myös kevyttulisijalla on mahdollista nauttia elävän tulen tunnelmasta miellyttävässä lämmössä ja turvallisesti”, kertoo Järvinen. DEKO-tulisijoissa hormilämmöt pysyvät turvallisella tasolla hallitun palamistehon ja siten rauhallisten liekkien ansiosta. 

NunnaUuni DEKO-tulisijat voidaan keveytensä vuoksi asentaa kotiin kuin kotiin, lattialle perustuksia vahvistamatta. DEKO Uno -tulisijamalleissa on tavanomainen, vähemmän lämpöä varaava 1-kertainen vuolukivikuori, joka antaa lämmön nopeammin huonetilaan. DEKO Uno-mallit sopivat hyvin varalämmönlähteeksi ja kiireettömään tulen tunnelmointiin.


DEKO-tulisijat painavat mallista riippuen 341–508 kg ja niiden suositushinnat ovat alkaen 1750 euroa. DEKO-mallistoa myy NunnaUunin jälleenmyyntiverkosto, lisäksi DEKO-tulisijat on ostettavissa yrityksen omasta nettikaupasta osoitteessa www.nunnauuni.com.

 

Lisätietoja

NunnaUuni Oy

www.nunnauuni.com

 

nunnauuni

 

Yhteystiedot

NunnaUuni Oy
Joensuuntie 1344 C
83940 NUNNANLAHTI
Puh. 0207 508 207
Fax 0207 508 277

www.nunnauuni.com/fi

Tehtaan myyntinäyttely avoinna ma-pe klo 8-16.

 

Siirry Myyjähakuun >>>