Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Markkinatutkimus

rts tutkii logo pieniMarkkinatutkimus on työkalu resurssien tehokkaampaan suuntaamiseen.

Tutkimustietomme perustuvat säännöllisin väliajoin toistettaviin yleistutkimuksiin, tilaustutkimuksiin sekä tutkimustiedoista tehtäviin analyyseihin. Yli 30 vuoden kokemus, rakennusalan tuntemus ja tutkimusosaaminen ovat vahvuuksiamme, joihin on totuttu luottamaan. Tutkimuksiamme hyödyntävät johtavat rakennusalan yritykset sekä kuluttajat päätöksenteossaan.

 

Tutkimustuotteet

Tutkimustuotteitamme ovat toimialatutkimukset, markkinatilanneraportit ja asiakaskohtaiset tilaustutkimukset. Kaksi ensiksi mainittua perustuvat pääasiassa säännöllisesti toistettaviin yleistutkimuksiin.

Toimialatutkimukset omakotirakentajille, lomarakentajille ja asuntokorjaajille sekä rakennusalan ammattilaisille ovat kvantitatiivisia vuosittain toistuvia tutkimuksia. Tutkimusaineistot kerätään pääasiassa kirjeitse, sähköisesti ja puhelimitse. Tutkimuksissa on erittäin kattavat ja pätevät otokset. Lue lisää toimialatutkimuksista täältä >

Toimialaraportit tai markkinatilanneraportit ovat kahdesti vuodessa tehtäviä tiivistelmiä alan markkinoista ja näkymästä, kilpailutilanteesta, valintapäätöksenteosta, jakeluteistä jne. Toimialaraporttien aineisto pohjautuu toimialatutkimuksiin. Toimialaraportteja tehdään keskeisistä rakennustuotteiden markkinoista. Lue lisää toimialaraporteista täältä >

Tilaustutkimus puolestaan antaa mahdollisuuden paneutua aiheeseen syvemmin ja tutkimustiedot tulevat vain yrityksen omaan käyttöön. Kokemusta meillä on etenkin seuraavista tarkasteluista: tuote-/tuoteryhmäpotentiaalit, markkinapotentiaalin arviointi & markkinavolyymit, kilpailutilannetarkastelut, voitetun & hävityn kaupan analyysi, asiakastyytyväisyystutkimus ja uutuustuotearvioinnit. Tilaustutkimuksista sovitaan aina tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy

Nuijamiestentie 3 A, 0040 Helsinki

Puh (09) 5407 310

Jari Toivonen, tutkimuspäällikkö, jari.toivonen(at)rakennustutkimusrts.fi


Aarne Jussila, toimitusjohtaja,  aarne(at)jussila.fi

Jaakko Jussila, analyytikko, jaakko(at)jussila.fi