Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Tietosuoja

Rakennustutkimus RTS Oy ja Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy ovat suomalaisia rakennusalan asiantuntijayrityksiä. Olemme myös aktiivisia rekisterinpitäjiä. Meille on ensiarvoisen tärkeää kunnioittaa sekä kuluttajien että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa. Suomessa noudetaan EU/ETA-alueen tieto- ja yksityisyydensuojasäädöksiä sekä -direktiivejä. Tietosuojapolitiikkamme perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679.


Keräämme, ylläpidämme, käytämme itse ja välitämme rakennusalan yrityksille rekistereitä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Keräämillämme rekistereillä ja niiden hyödyntämisellä on näkemyksemme mukaan suuri hyöty koko rakennusalalle:

  1. uuden tutkimustiedon 
  2. alan yritysten keskinäisten yhteistyökumppanuuksien
  3. tehokkaamman ja kohdistetumman markkinoinnin ja viestinnän ja
  4. hyödyllisen tiedottamisen aikaansaamiseksi.

Haluamme osaltamme estää tietojen luvattoman käyttämisen, luovuttamisen ja muun asiattoman käsittelemisen. Yhteistyökumppaneidemme osalta pyrimme varmistamaan, että tietoja käytetään oikein tietoturvan ja turvallisen käytettävyyden takaamiseksi sekä asialliseen ja kohdistettuun markkinointiviestintään. Emme kannata turhaa roskapostia.

 

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteissa kuvaamme tarkemmin kunkin ylläpitämämme rekisterin käyttötarkoitusta ja tietosuojaa koskevat keskeiset tiedot. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteisiin.

Tietosuojaseloste - Suomi rakentaa -kontaktit, pienrakentajarekisteri

  • Pienrakentajarekisteriin "Suomirakentaa kontaktit", keräämme aikovien pientalorakentajien yhteystietoja pääasiassa rakennusalan messutapahtumissa sekä viranomaislähteistä. Messukyselyn yhteydessä vastaajat ovat antaneet suostumuksen tietojen rekisteröintiin ja luovutukseen. Tietoja hyödyntävät monet tunnetut rakennusalan yhteistyökumppanimme pääasiassa markkinoinnin ja myynnin kohdistamiseen.

Tietosuojaseloste - Tutkimusvastaajat -rekisteri

  • Tutkimusvastaajat -rekisteriä käytämme omien RTS-markkinatutkimustemme tekemiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja käsittelemme kaikkia henkilötietoja mahdollisimman luottamuksellisesti.

Tietosuojaseloste - Päättäjäpankki, ammattilaisrekisteri

  • Päättäjäpankki on rakennusalan ammattilaisrekisteri, jota aktiivisesti ylläpidämme. Rekisteriä hyödyntävät useat tunnetut rakennusalan yritykset yhteistyökumppanuuksien hakemiseen, myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin, sekä esimerkiksi viestinnän, tiedottamisen ja koulutusten järjestämiseen kohdistetusti ja tehokkaasti.

Tietosuojaseloste - RTS/RTI Asiakasrekisteri

  • Käytämme ja aktiivisesti ylläpidämme omaa asiakasrekisteriä a) asiakakassuhteiden hoitoon ja b) myynnin ja markkinoinnin tarpeisiimme.

 

 

Yhteydenotot

Kussakin tietosuojaselosteessa on esitettyohjeet ja yhteystiedot kyseisen rekisterin tietojen oikaisemiseksi tai poistamiseksi.

Jos mielessäsi on tietosuojapolitiikkaamme koskevia kommentteja tai kysymyksiä tai jos olet huolissasi yksityisyyden suojaamisesta tai tietojen käyttämisestä tai epäilet, että yksityisyyden suojaasi on loukattu, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Olemme pieni ja inhimillinen toimija ja käsittelemme pyyntösi tai reklamaatiosi luottamuksellisesti, ilman turhia viiveitä. Edustajamme ottaa tarvittaessa yhteyden antamaasi osoitteeseen.

Yhteystiedot

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot