Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Toteuta unelmiesi lankkupöytä tee-se-itse-mentaliteetilla!

Pinnijalkapojat on suomalainen sisustamisen verkkokauppa, jonka lähtökohtana on ollut tarjota mielenkiintoisia tuotteita tee-se-itse-sisustajille. Perinteisesta huonekaluliikkeestä poiketen tuotevalikoima koostuu pääsääntöisesti erikseen myytävistä pöydänjaloista sekä pöytälevyistä, joita asiakas voi mielensä mukaan yhdistää. Asiakkaalla on myös mahdollisuus käyttää hyväksi jo olemassa olevia pöytälevyjä ja huonekaluja yhdistämällä niihin laadukkaat ja modernit teräsjalat. Tällä tavalla vanha pöytälevy tai huonekalu voi saada täysin uuden ilmeen ja elämän - kierrätyssisustamista parhaimmillaan! Monen suomalaisen haaveena on jykevä lankkupöytä, joka toimii kodin keskipisteenä. DIY-Lankkupöydän toteuttaminen omatoimisesti on paitsi mielekestä, myös erittäin kustannustehokas ratkaisu unelmiesi ruokapöydän toteuttamiseen.

Lue lisää: Toteuta unelmiesi lankkupöytä tee-se-itse-mentaliteetilla!

Päivitä kotisi sisustus pinnijaloilla

Pinnijalkapojat:

Hyvä design muodostuu käytännöllisyydestä ja kestävyydestä. Ajan hermoilla olevien sisustajien ja kotinsa tuunaajien keskuudessa pinnijalat ovat keveytensä ja tyylikkyytensä myötä nousseet kovaan suosioon. 

Lue lisää: Päivitä kotisi sisustus pinnijaloilla

Rakenna koti hirrestä

rts_tutkii_logo_pieniSuomi on kautta aikojen ollut hirsirakentamisen luvattu maa. Suomessa hirsirakentamisen valtakausi oli ennen toista maailmansotaa, jonka jälkeen rankarakenteet valtasivat markkinoita. 2010-luvulla hirrestä rakentaminen on jälleen kohonnut nousuun ja vuosittain noin joka viides omakotirakentaja rakentaa kotinsa hirrestä.

Lue lisää: Rakenna koti hirrestä

Radonin ehkäiseminen

Radon on radioaktiivinen kaasu, jota voi esiintyä sisäilmassa. Talon alla oleva maaperä on tärkein radonin lähde. Asuntoon radon kulkeutuu perustuksissa olevien rakojen kautta. Radonia ei voi mitenkään aistia, ja mittaaminen onkin ainoa tapa saada pitoisuus selville. Jos pitoisuus on korkea, voidaan radonpitoisuutta alentaa esimerkiksi radonimurilla. Helpointa radonin torjuminen on kuitenkin talon rakennusvaiheessa. Uusi asunto tulee suunnitella ja rakentaa siten, että radonpitoisuus ei ylittäisi arvoa 200 Bq/m³.

Lue lisää: Radonin ehkäiseminen

Autotallin tai autokatoksen rakentaminen

rts_tutkii_logo_pieni

Autotalli tuo kaivattua säilytystilaa helpottamaan arjen sujuvuutta. Autotallin rakentaa noin 40% uusien omakotitalojen rakentajista. Lisäksi autokatoksen rakentaa joka toinen omakotirakentaja talonsa yhteyteen.

Älvsbytalon autotalli netti

Lue lisää: Autotallin tai autokatoksen rakentaminen

 

 

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

vertia banneri

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot