Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Yrityksille

Tunnemme pientalorakentamisen markkinat parhaiten Suomessa. Tarjoamme alan yrityksille seuraavia tutkimus- ja mediapalveluita:

 

TUNNE MARKKINAT - JOHDA NUMEROILLA

Markkinatutkimus on strateginen työkalu resurssien tehokkaampaan suuntaamiseen. Markkinatutkimuksesta selviää asiakaspotentiaali, kilpailutilanne, ostajaprofiilit, keskeiset toimijat ja mittarit markkinoinnin ja myynnin onnistumisesta. Rakennustutkimus RTS Oy:lla on yli 30 vuoden kokemus pientalorakentamisen tutkimuksesta. Tutustu ratkaisuihimme:

  • Toimialatutkimukset - vuosittain tehtävät laajat tutkimukset eri rakentamisen kohderyhmille.
  • Toimialaraportit - yhteenvetoraportit keskeisistä rakentamisen tuoteratkaisuista.
  • Tilaustutkimukset/-kartoitukset - tehdään yksittäisen asiakkaan toimeksiannosta spesifeihin kysymyksiin; meiltä löytyy usein kohderyhmät otoksen muodostamiselle. Kysy rohkeasti tarjousta.
  • Suomirakentaa markkinakatsaukset - Markkinakatsaus pientalorakentamisesta ilmestyy 2-3 kertaa vuodessa. Viimeisin markkinakatsauksemme on luettavissa tästä: 

 

KOHDISTETUILLA MEDIOILLA SAAT VIESTISI PERILLE

Tavoitamme vuosittain kymmeniätuhansia aikovia rakentajia, remontoijia ja muita rakentamisesta kiinnostuneita kohdistetuilla medioillamme. Tutustu ratkaisuihimme:

  • Valintaoppaat - Julkaisemme vuonna 2023 kaksi erilaista, omaan pienrakentajasegmenttiin kohdistettua Valintaopasta sekä Omakotisanomat -lehteä. Tutustu valintaoppaiden mediatietoihin tästä
  • Suomirakentaa.fi näkyvyys - Suomirakentaa -neuvontasivusto tavoittaa kuukausittain yli 30 000 rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostunutta. Neuvontasivusto on kuluttajille ilmainen ja sen sisältö tuotetaan ja rahoitetaan yhdessä rakennusalan johtavien toimijoiden kanssa. Teemme mielellämme ehdotuksen näkyvyydestä sivuilla.
  • Pientalon Päiväkirja - Julkaisemme pienrakentajille kiinteistön ylläpidossa tarvittavia seuranta- ja huoltokirjoja. Pientalon Päiväkirja on Suomen eniten myyty rakentamisen huoltokirja, joka soveltuu sekä uusille että olemassa oleville kiinteistöille. Useat talotehtaat ja pientalorakennusliikkeet toimittavat Päiväkirjan asiakkailleen. Huom. Pyydä tarjousta isommasta erästä päiväkirjoja. Pientalon Päiväkirjan voit tilata kätevästi verkkokaupastamme.

 

  

  

HANKI UUSIA ASIAKKAITA JA VERKOSTOIDU

Uusien asiakkaiden tai yhteistyökumppanien löytäminen on oleellinen osa liiketoimintaa kehitettäessä. Tutustu ratkaisuihimme:

  • Suomirakentaa kontaktit - Suomirakentaa kontaktit on tarverekisteri aikovista uudisrakentajista ja remontoijista. Kierrämme yli 20 rakennusalan messua vuosittain ja tavoitamme tuhansia rakentamisesta kiinnostuneita suomalaisia.
  • Päättäjäpankki - Päättäjäpankki on rakentamisen ammattilaisrekisteri, jonka avulla tavoitat rakennusalan päättäjät ja keskeiset kohderyhmät. Kirjaudu suoraan Päättäjäpankkiin tästä linkistä:

 

 

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Ota yhteyttä!

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot