Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Valintaoppaat

Kattava ja arvostettu rakentajan tietolähde

Julkaisemme vuosittain kolme erilaista, omaan kohderyhmäänsä suunnattua Valintaopasta sekä neljä teemoiltaan vaihtelevaa Omakotisanomaa. Oppaat ovat laadukkaita noin 200 -sivuisia liimasidottuja A4 - kokoisia nelivärijulkaisuja. Pienrakentajille suunnattujen julkaisujen kokonaisjakelu on vuositasolla n. 40 000 kpl. Valintaoppaita on tehty jo yli 25 vuoden ajan.

Valintaoppaiden jakelua tuetaan suomirakentaa.fi -sivuilla ja yhdessä nämä mediat tarjoavatkin hyvän kokonaisuuden sekä kohderyhmälle että ilmoittajille. Suomirakentaa.fi -sivuilla on vuositasolla noin 450 000 lukijaa.

 

Kaikille medioillemme on yhteistä seuraavat ominaisuudet:

Ainutlaatuinen sisältö

Panostamme pienet resurssimme ensisijaisesti asialliseen ja ainutlaatuiseen sisältöön. Valintaoppaiden toimituksellinen materiaali perustuu luotettavaan RTS-tutkimusaineistoon rakentajien valinnoista ja kokemuksista sekä asiantuntijoiden artikkeleihin. Sisältö on kattava - se käsittää rakentamisen suunnittelusta aina pihan tekoon asti. Pyrimme esittelemään kaikki merkittävät tuoteratkaisut ja toimittajat. Sisältöä on hiottu vuosien ajan ja sitä päivitetään ja rakennetaan vuosittain palvelemaan pienrakentajien muuttuvia tarpeita.

Kohdistettu jakelu

Valintaoppaiden teho perustuu tarkasti rajattuun kohderyhmään sekä kattavaan jakeluun. Aikovat omakotirakentajat, lomarakentajat ja asunnon korjaajat saavat oppaansa pääasiassa veloituksetta alan messuilta tai suoraan kotiin.  Hukkakontakteja ei juuri ole, oppaan tarkkuus vastaa hyvänlaatuista suoramainonnan rekisteriä. Painetut oppaat ja suomirakentaa -verkkomedia tarjoavat sekä kuluttajille että yrityksille houkuttelevan kokonaisuuden.

Edullinen hinta

Pyrimme asialliseen ja laajaan sisältöön, jonka vuoksi haluamme esitellä johtavat merkit. Ison ilmoittajamäärän ansiosta (kuitenkin aina alle puolet median sivuista) olemme kustannustehokkaita ja pystymme tarjoamaan mainostajille edulliset ilmoitushinnat ja kuluttajille ilmaisen jakelun. Uskomme, että ilmainen jakelu on ainoa järkevä tapa tavoittaa laajalti koko kohderyhmä. Tästä tiivistyy keskeinen ajatuksemme: "Kuluttajalle ilmainen - mainostajalle edullinen."

 

Miten mukaan valintaoppaaseen?

Voit osallistua oppaaseen ilmoituksella tai asiantuntijakirjoituksella. Oppaissa julkaistaan toimituksen omien kirjoitusten lisäksi asiallisia ja informatiivisia artikkeleita Yritys esittää- tai Uutuus-otsikoiden alla. Oppaan toimitus avustaa näiden artikkeleiden sisällön ja ulkoasun laadinnassa.

Monet johtavat talo- ja rakennustuotevalmistajat ovat jo keskittäneet viestintäänsä Valintaoppaisiin. Tervetuloa mukaan!

 

Mediakortit

valintaoppaat nappi

 

Tutustu medioihin

Valintaoppaat

Omakotisanomat

 

Valintaopas Lomarakentajalle

Opas on tarkoitettu kuluvan ja seuraavan vuoden aikoville vapaa-ajan rakentajille ja remontoijille.

Valintaopas Omakotirakentajalle

Kohderyhmänä ovat kuluvan ja seuraavan vuoden aikovat rakentajat, omakotitonttikaupan tehneet, pientalojen suunnittelijat ja rakennustarkastajat.

Valintaopas Peruskorjaaminen ja kunnostus

Opas on tarkoitettu aikoville remontoijille, peruskorjaajille ja laajentajille sekä sisä- ja ulkoremontin tekijöille.

Valintaopas Kodin hoito ja korjaus

Opas pienkiinteistön huollon, hoidon ja ylläpidon järjestämiseen. Tarkoitettu laajasti ennenkaikkea omakoti-, rivi- ja vapaa-ajan asukkaille.

Valintaopas Ammattilaiselle

Tarkoitettu laajasti pientalorakentamisen ammattilaisille, kuten asuntorakennuttajat, arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, kuntapäättäjät ja rakennusliikkeet.Ota yhteyttä!

Jos oppaat kiinnostavat, ota yhteyttä puhelimitse tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Julkaisu ja markkinointi

 

Julkaisija

Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A, 00400 Helsinki

Puh: (09) 5407 310

 

Aarne Jussila, toimitusjohtaja

040-900 5601

aarne(at)jussila.fi

 

Jaakko Jussila, päätoimittaja

040 900 5610

jaakko(at)jussila.fi

 

Aineistot

Pauliina Tikkanen

toimitus(at)valintaopas.fi

Aihe:Valintaopas/yrityksen nimi

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot