Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Valintaoppaat

Kattava ja arvostettu rakentajan tietolähde

Julkaisemme vuosittain 2 - 3 erilaista, omaan kohderyhmäänsä suunnattua Valintaopasta sekä Asuntomessuilla jaettavan Omakotisanomat -messujulkaisun. Oppaat ovat laadukkaita noin 100-200 -sivuisia liimasidottuja A4 - kokoisia nelivärijulkaisuja.

Oppaat jaetaan eri kohderyhmille noin vuoden aikana ja julkaisujen kokonaisjakelu on vuositasolla n. 40 000 kpl. Valintaoppaita on tehty jo yli 30 vuoden ajan. Lisäksi Valintaoppaiden sähköiset versiot keräävät noin 15 000 lukijaa vuodessa.

 

Julkaisuohjelma 2022

Valintaopas Omakoti- ja Lomarakentajalle 2022-2023

  • Jakelu: 10 000 kpl (painettu opas) + suomirakentaa.fi
  • Arvioitu ilmestymisaika: heinäkuussa 2022
  • Kohderyhmä: Suunnitteluvaiheessa olevat omakotirakentajat: Kuluvan ja seuraavan vuoden aikovat rakentajat, omakotitonttikaupan tehneet, pientalojen suunnittelijat ja rakennustarkastajat sekä pientaloja rakentavat ammattilaiset.

 

Omakotisanomat Asuntomessuilla

  • Jakelu: 11 000 kpl (painettu lehti) + suomirakentaa.fi
  • Arvioitu ilmestymisaika: heinäkuussa 2022
  • Kohderyhmä: Laajaan asuntomessujakeluun tarkoitettu erikoisjulkaisu Lohjalla ja syksyn rakennusmesuilla.  Pientalorakentamisen toteutustavat ja johtavien toimittajien tarjonta.

 

Valintaopas Korjaajalle 2022-2023

  • Jakelu: 11 000 kpl (painettu opas) + suomirakentaa.fi
  • Arvioitu ilmestymisaika: syksyllä 2022
  • Kohderyhmä: Aikovat peruskorjaajat ja laajentajat: sisä- ja ulkoremontin tekijät kuten keittiö- tai kylpyhuoneremontti, perustuskorjaus, julkisivukorjaus, vesikattokorjaus, talotekniikkahankinnat, lämmitysremontti, takkaremontti jne. 

 

Huom. Oppaiden ilmestymisaikataulu ja jakelu voivat elää pidentyneestä koronavirustilanteesta ja yleisestä maailmantilanteesta johtuen.

 

Tutustu medioihin:

Mediakortit:

 

Miksi mukaan julkaisuihimme? 

Ainutlaatuinen sisältö

Panostamme pienet resurssimme ensisijaisesti asialliseen ja ainutlaatuiseen sisältöön. Valintaoppaiden toimituksellinen materiaali perustuu luotettavaan RTS-tutkimusaineistoon rakentajien valinnoista ja kokemuksista sekä asiantuntijoiden artikkeleihin. Sisältö on kattava - se käsittää rakentamisen suunnittelusta aina pihan tekoon asti. Pyrimme esittelemään kaikki merkittävät tuoteratkaisut ja toimittajat. Sisältöä on hiottu vuosien ajan ja sitä päivitetään ja rakennetaan vuosittain palvelemaan pienrakentajien muuttuvia tarpeita.

Kohdistettu jakelu

Valintaoppaiden teho perustuu tarkasti rajattuun kohderyhmään sekä kattavaan jakeluun. Aikovat omakotirakentajat, lomarakentajat ja asunnon korjaajat saavat oppaansa pääasiassa veloituksetta alan messuilta tai suoraan kotiin.  Hukkakontakteja ei juuri ole, oppaan tarkkuus vastaa hyvänlaatuista suoramainonnan rekisteriä. Painetut oppaat ja suomirakentaa -verkkomedia tarjoavat sekä kuluttajille että yrityksille houkuttelevan kokonaisuuden.

Edullinen hinta

Pyrimme asialliseen ja laajaan sisältöön, jonka vuoksi haluamme esitellä johtavat merkit. Olemme kustannustehokkaita ja pystymme tarjoamaan mainostajille edulliset ilmoitushinnat ja kuluttajille ilmaisen jakelun. Uskomme, että ilmainen jakelu on ainoa järkevä tapa tavoittaa laajalti koko kohderyhmä. Tästä tiivistyy keskeinen ajatuksemme: "Kuluttajalle ilmainen - mainostajalle edullinen."

 

Miten mukaan valintaoppaaseen?

Voit osallistua oppaaseen ilmoituksella tai asiantuntijakirjoituksella. Oppaissa julkaistaan toimituksen omien kirjoitusten lisäksi asiallisia ja informatiivisia artikkeleita Yritys esittää- tai Uutuus-otsikoiden alla. Oppaan toimitus avustaa näiden artikkeleiden sisällön ja ulkoasun laadinnassa.

Monet johtavat talo- ja rakennustuotevalmistajat ovat jo keskittäneet viestintäänsä Valintaoppaisiin. Tervetuloa mukaan!

 
Teemme mielellämme teille sopivan tarjouksen näkyvyydestä oppaissamme. Ota rohkeasti yhteyttä!Julkaisu ja markkinointi

Päätoimittaja Jaakko Jussila

Puh. 040 900 5610, jaakko.jussila(at)rti.fi

Ilmoitusmyynti

aarne.jussila(at)rti.fi, puh. 040 900 5601

jorma.puttonen(at)rti.fi, puh. 040 713 2696

Julkaisija

Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A, 00400 Helsinki

Aineistot

toimitus(at)valintaopas.fi

Aihe:Valintaopas/yrityksen nimi

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot