Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Valintaoppaat, Pientalon päiväkirja

 

Pientalon päiväkirjan tai muita oppaita voit tilata hintaan 15,00 € /kpl toimituskuluineen numerosta 09-5407 310 tai verkkokaupasta.

Tilaa oppaita verkkokaupasta>>>

Valintaoppaita on tehty yhtäjaksoisesti vuodesta 1989. Niiden sisältö perustuu ainutlaatuiseen Rakennustutkimus RTS Oy:n tutkittuun tietoon sekä alan asiantuntijoihin. Kullakin oppaalla on tarkkaan valittu kohderyhmä, johon jakelu toteutetaan kattavasti.

Mainostaja, tutustu Valintaoppaisiin medioina tästä>>>

 

Valintaopas Omakotirakentajalle

Opas on erityisesti uuden omakotitalon rakentajan apuna suunnittelussa ja ratkaisuiden valinnassa. Opas on noin 150-sivuinen, jakaantuen viiteen osa-alueeseen; suunnittelu, runko ja vaippa, sisätilat, tekniset järjestelmät sekä piha.

Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä>>>

Hinta: 15,00 euroa (kotiin toimitettuna)

Tilaa tästä >>>

Oppaan näköisversioon pääset klikkaamalla kantta!

Oppaan näköisversioon pääset klikkaamalla kantta!

Valintaopas Lomarakentajalle

Valintaopas lomarakentajalle on tarkoitettu päätöksenteon avuksi uusien lomarakennusten rakentajille ja korjaajille. Tärkeimmät sisältökohdat: suunnittelu, kustannukset ja kustannushallinta, toteutusvaihtoehdot, teollisten loma-asuntovalmistajien esittelyt ja arvostelut asiakkaiden kokemusten valossa, runko- ja vaippavaihtoehdot sekä varusteet, sisätilat, tekniset järjestelmät sekä piha.

Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä >>

 

Valintaopas Peruskorjaaminen ja kunnostus

Peruskorjaajalle tarkoitetun valintaoppaan sisältö on jaettu kuuteen pääosastoon: 1. Suunnittelu ja korjauttaminen, 2. Runko ja vaippa, 3. Sisätilat, 4. Talotekniikka sekä 5. Piha. Valintaopas Peruskorjaajalle on vankka tietopaketti erityisesti pientalon korjauksessa käytettävistä tuotteista ja ratkaisuista. Laajuus 140 sivua.

Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä >>

 

Oppaan näköisversioon pääset klikkaamalla kantta!

Oppaan näköisversioon pääset klikkaamalla kantta!

Valintaopas Kodin hoito ja korjaus

Pientaloasukkaille ja remontoijille tarkoitetun valintaoppaan sisältö on jaettu viiteen pääosastoon: 1. Suunnittelu, 2. Runko ja vaippa, 3. Sisätilat, 4. Talotekniikka, sekä 5. Piha ja ympäristö.

Valintaopas Kodin hoito ja korjaus on vankka tietopaketti erityisesti talon hoidettavuuden järjestämiseen ja se esittelee pientalon korjauksessa käytettäviä keskeisiä tuotteita ja ratkaisuja. Laajuus 84 sivua.

Tutustu oppaaseen tarkemmin tästä >>

 

Pientalon päiväkirja

Pientalon päiväkirja on tarkoitettu omakotitalojen, loma-asuntojen ja muiden pienkiinteistöjen ylläpidon seurantaan. Päiväkirjassa pysyvät muistissa menneet ja tulevat huoltotoimenpiteet. Kirjaan merkitään myös kaikki muut tärkeät tiedot kiinteistöstä. Huolella täytetystä päiväkirjasta on hyötyä myös myyntitilanteessa. Rakennuslaki edellyttää kirjan käyttöä uusissa luvanvaraisissa rakennus- ja korjauskohteissa.

Hinta: 15,00 Euroa (kotiin toimitettuna)

Tilaa tästä >>>Tilaa tästä >>>

pientalonpaivakirja_kansi

 

 

Tilaa oppaita tästä>>>

 

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot