Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

NunnaUuni - aito vuolukivitakka

NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa NunnaUuni Oy. Kaikkien varaavien NunnaUuni-tulisijojen tulipesät ja lämmönvarausrakenteet valmistetaan yrityksen oman esiintymän Mammutti-vuolukivilajista. Tämän vuolukivilajin erinomaiset lämpöominaisuudet ja soveltuvuus erityisesti tulisijakäyttöön on näytetty toteen geologisin tutkimuksin.

Latus 1 miljoo TIF

 

Tuotteet

NunnaUuni-tulisija sopii mainiosti kodin lämmittämiseen. Parin tunnin kertalämmitys varaavalla NunnaUunilla antaa lämpöä jopa yli 48 tunnin ajan.

Varaavat NunnaUuni-tulisijat valmistetaan tulipesää myöten kokonaan Mammutti-vuolukivestä. Tämä ainutlaatuinen vuolukivilaji kestää kovaa kuumuutta sekä johtaa ja varaa lämpöä todella nopeasti, ja sitä käytetään tulisijassa ehyenä ja yhtenäisenä. Näin varmistetaan, että Kultainen Tuli -puun kaasutuspalomenetelmän tuottama puhdas lämpö saadaan tehokkaasti talteen, toisin kuin keraamisesta massasta tai betonista valetussa tulisijan rakenteessa. Myös injektoritakkojen tulipesät ja varauskivet ovat aitoa Mammutti-vuolukiveä.

NunnaUuni-lämmittäjän ei tarvitse olla huolissaan hiukkaspäästöistä. Patentoidun Kultainen Tuli -palomenetelmän ansiosta puu kaasuuntuu tasaisesti ja palaa tehokkaasti. Varaavat NunnaUuni-tulisijat täyttävätkin jo nyt vuoden 2022 eurooppalaiset EcoDesign-päästörajat. NunnaUunilla tulen tunnelmasta voi nauttia puhtaasti – vaikka joka päivä.

 

 

Mallisto

Varaavien vuolukivitakkojen ja ruoanlaittoon sopivien tulisijojen lisäksi tulisijamallistossa on myös kevyempiä varaavia Calor-takkoja sekä Deko-kamiinoita. Löydät tulisijojen mallit ja tiedot helposti NunnaUunin takkamallistosta.

Varaavat vuolukivitulisijat

Kompaktin kokoinen täysvuolukivitakka on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan, mökille tai olohuoneeseen niin remontti- kuin uudiskohteisiinkin.

Tulisijat ruoanlaittoon

Takkojen lisäksi NunnaUunin tulisijamallistosta löytyy vuolukivisiä takkaleivinuuneja, liesitakkoja ja perinteisiä leivinuuneja. Ne soveltuvat ruoanlaittoon ja lämmitykseen.

Varaavat Calor-injektoritakat

Injektoritakat ovat keveydestään huolimatta aitoja varaavia tulisijoja. Noin 500 kg painavan takan sisällä on patentoitu Mammutti-vuolukivinen injektorivaraaja, joka luovuttaa lämpöä säteilemällä tasaisesti ja pitkän aikaa, samalla periaatteella kuin kookkaammat vuolukivitakat.

DEKO-kamiinat

DEKO-kamiinat tarjoavat kokoluokassaan ainutlaatuista lämpönautintoa. Niillä saa elävän tulen tunnelmaa tai satunnaista yön yli lämpöä. DEKO Due -malleissa Mammutti-vuolukivinen tuplakuori pidentää ja pehmentää lämpöä tuoden kotiisi miellyttävän, viipyilevän lämmöntunteen.

NunnaUuni miljoo DEKO Due S 3 OK TIF

 

Räätälöinti

Useimpien takkojen ulkoasu on helposti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittele oman tyylisi mukainen tulisija NunnaUunin kotisivuilta löytyvän tulisijan takkatyylityökalun avulla. 

Kun haluat suunnitella yksilöllisen tulisijaratkaisun, NunnaUunin mittatilauspalvelu on oikea osoite. Jätä yhteydenottopyyntö, niin NunnaUuni-asiantuntija on sinuun pian yhteydessä.

 Joya 1 TIF

 

Edustajat ja palvelut

NunnaUuni-tulisijoja toimitetaan kaikkialle Suomeen, etsi lähin NunnaUuni-jälleenmyyjäsi. Kun haluat apua tulisijan valintaan, voit kutsua jälleenmyyjän maksuttomalle kotikäynnille.

Varaavan tulisijan toimitukseen sisältyy aina tulisijan kokoaminen ja liittäminen valmiiseen hormiin. Asennuksen suorittaa NunnaUunin valtuuttama asentaja. Valtuutettu asennus on myös takuun ehtona.

DEKO-tulisijan voit halutessasi asentaa myös itse. Osta DEKO-tulisija NunnaUuni-jälleenmyyjältä.

 

Yhteystiedot

NunnaUuni Oy
Joensuuntie 1344 C
83940 NUNNANLAHTI

Puh. 0207 508 207

Tehtaan myyntinäyttely avoinna ma-pe klo 8-16.

www.nunnauuni.com

 

Lue lisää NunnaUunista Suomirakentaa.fi:ssa:

NunnaUuni: Valitse tulisija tarpeesi mukaan - aito NunnaUuni tuo kestävää lämpöä kotiisi

Vesikiertoinen NunnaUuni-tulisija parantaa kodin energiatehokkuutta

NunnaUunin kompakti uutuustuote DEKO on helppo sovittaa erilaisiin sisustuksiin

 

nunnauuni

Yhteystiedot

NunnaUuni Oy
Joensuuntie 1344 C
83940 NUNNANLAHTI
Puh. 0207 508 207
Fax 0207 508 277

www.nunnauuni.com/fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot