Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Aito NunnaUuni tuo kestävää lämpöä niin kotiisi kuin mökille

Tarvitsetko tulisijaa ensisijaisesti lämmitykseen vai riittääkö sinulle pelkkä elävän tulen tunnelmasta nauttiminen? Haluatko hyödyntää tulisijaa myös käyttöveden lämmittämiseen? Etsitkö takkaleivinuunia tai liesitakkaa, joka sopii niin lämmitykseen, ruoanlaittoon kuin tilanjakajaksi? Kaikissa tapauksissa löydät sisustustyyliisi sopivan tulisijan NunnaUunin uudesta mallistosta – vaikka Sinulle räätälöitynä.

nunnauuni Lapset koira Joya Ango

 

Varaava tulisija on energiatehokas ratkaisu, jonka lämpö miellyttää pitkään

NunnaUuni on tyylikäs lämmönlähde, joka pienentää sähkö- ja öljylaskua. NunnaUuni täydentää parhaiten myös muita energiaratkaisuja kuten maalämpö- ja ilmalämpöpumppuja.

NunnaUuni-Aqua+ -ratkaisu soveltuu vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään tai käyttöveden lämmittäjäksi. Aqua+ on saatavana lisävarusteena useimpiin NunnaUuneihin. Lämmönsiirrin asennetaan tulisijan sisälle, eikä se vaikuta tulisijan ulkomittoihin.

 

Erinomainen lämmönjohtavuus, hyvä lämmönvarauskyky ja Mammutti-vuolukivilajin kuumuudenkestävyys ovat lämpönautinnon tae

Varaavan NunnaUuni-tulisijarakenteen Mammutti-vuolukivilaji on suuntautunut ja hienorakeinen luonnonkivi, jota käytetään tulisijassa ehyenä ja yhtenäisenä. Näin tehokkaan Kultainen Tuli -puun kaasutuspalomenetelmän tuottama puhdas lämpö saadaan tehokkaasti talteen toisin kuin valettuihin keraamisiin massoihin tai betonirakenteisiin.

Erinomaisen lämmönjohtumisen ansiosta tulisijan sisärakenteet kuumenevat kauttaaltaan ja NunnaUuni-takkaan varautuu kokoonsa nähden suuri määrä lämpöenergiaa, joka tasaisena säteilylämpönä pitkän ajan kuluessa antaa miellyttävän lämpönautinnon.

 

”Tulta ilman savua, ei huolta hiukkasista!”

NunnaUuni-tulisijat on suunniteltu täyttämään miellyttävän ympäristön asettamat vaatimukset. NunnaUunissa tulen tunnelmasta voi nauttia puhtaasti – vaikka joka päivä.

NunnaUunin patentoima Kultainen Tuli -palomenetelmä (Pat.no. EP1008808) tuottaa erittäin korkean kuumuuden, jossa puut kaasuuntuvat tasaisesti ja palavat hyvin. Sen ansiosta puunpolton päästöt ovat pudonneet minimiin. Aito NunnaUuni-tulisija alittaa jo nyt vuoden 2022 EcoDesign-päästörajat varaavan tulisijan testillä, joka on tiukin tulisijojen testimenetelmistä. Siinä savukaasut mitataan koko palamisen ajalta, heti puiden sytytyksestä lähtien. NunnaUunin Kultaisen Tulen arinalla puut sytytetään alta, jolloin palaminen alkaa nopeasti. Puut palavat alusta lähtien suurella teholla puhtaasti.

 

nunnauuni Genius valkoinen

GENIUS on kevytrakenteinen ja edullinen varaava takka, joka ei vaadi massiivisia perustuksia ja on nopea asentaa myös valmiiseen kohteeseen.

Varaavat injektoritakat ovat kompakteja ja kevyitä, silti ne varaavat lämpöä erittäin tehokkaasti. Takan sisällä oleva injektorivaraaja siirtää palamisessa syntyvän kuumuuden nopeasti vuolukivirakenteisiinsa, jolloin hormiin menevien savukaasujen lämpötila saadaan varattua talteen ja samalla lämpöhyöty suureksi.

 

nunnauuni Miljöö DEKO Due C 1

DEKO - KOKOLUOKASSAAN AINUTLAATUISTA LÄMPÖNAUTINTOA

DEKO-tulisijassa puut palavat rauhallisella liekillä, joten se soveltuu erinomaisesti kiireettömään tulen tunnelmointiin. Se onkin omimmillaan, kun kaivataan tulen tunnelmaa tai satunnaista yön yli lämpöä.

DEKO Duen Mammutti-vuolukivinen tuplakuori pidentää ja pehmentää lämpöä tuoden miellyttävän, viipyilevän lämmöntunteen.

nunnauuni Saga 1 miljöö ok

EDULLINEN SAGA on siro ja linjakas täysvuolukivinen varaava takka. Takka on mitoituksensa ja muotokielensä puolesta helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan hormiin liitettynä takaa tai päältä.

Takan täysvuolukivirakenteen tehokas lämmönvaraus takaa tasaisen pehmeän ja pitkän lämpönautinnon. Sagan sydän, tulipesä, valmistetaan käsin valikoidusta Mammutti-vuolukivilajista, joka kestää kuumuutta ja varaa lämmön nopeasti itseensä.

 

Lisätietoja

https://www.nunnauuni.com/fi/

nunnauuni

 

Yhteystiedot

NunnaUuni Oy
Joensuuntie 1344 C
83940 NUNNANLAHTI
Puh. 0207 508 207
Fax 0207 508 277

www.nunnauuni.com/fi

Tehtaan myyntinäyttely avoinna ma-pe klo 8-16.

 

Siirry Myyjähakuun >>>

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot