Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kylpyhuoneremontti

rts_tutkii_logo_pieni

RTS TUTKII -ARTIKKELIT

Näistä artikkeleista löydät puolueetonta, tutkittuun tietoon perustuvaa valintaopastusta.

Kylpyhuoneen saneeraus tai uusi kylpyhuone

  • Usein korjattaessa vanhaa rakennusta on rajoitteena jo olemassa oleva tila. Pesuhuone on mahdollisesti varustettu myös pyykin käsittelyä varten, eikä varsinaista kodinhoitohuonetta ole lainkaan. Tällöin on syytä miettiä tilajärjestystä uudelleen.

Viihtyisät pesutilat

  • Viihtyisät pesutilat ovat tärkeä osa mukavaa asumista. Tässä artikkelissa on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit luoda viihtyisät pesutilat.

Märkätilojen kosteusongelmat

  • Märkätilan kosteusvauriota epäiltäessä on kosteusvaurio korvattava tai korjattava asianmukaisesti mahdollisimman nopeasti.

yritysesittaa

Yritysten artikkeleita aiheesta

Täällä yritykset saavat itse esitellä sekä tuotteitaan että ratkaisujaan omavalitsemassaan muodossa.

Kannattaako kylpyhuoneremontti rahoittaa lainalla?

  • Kylpyhuoneremontti on remontti, millä on merkitystä koko asunnon kunnolle, arvolle ja asumismukavuudelle. Kylpyhuoneremontti voi tulla esimerkiksi keittiöremonttia kalliimmaksi. Tässä artikkelissa pohditaan sitä, mitä tavallinen kylpyhuoneremontti maksaa, ja kannattaako remontti rahoittaa lainalla vai ei.

Weber: Kylpyhuoneen saneeraus

  • Saneerattavat kylpyhuoneet ovat yksilöllisiä ja vaativat yleensä ammattitaitoista suunnittelua. Haasteina ovat mm. alustan lujuus, monimutkaiset putkivedot, useat erilaiset materiaalikerrokset sekä joskus erikoisetkin alustamateriaalit.

Piiloon jäävät työt ratkaisevat pesutilaremontin onnistumisen

  • Pesutilojen, saunan ja kodinhoitohuoneen remontissa kiinnitetään yleensä eniten huomiota pintoihin ja kalusteisiin, mutta vielä tärkeämpää on tehdä vedeneristys ja muut näkymättömiin jäävät työvaiheet huolellisesti ja käyttää yhteensopiviksi testattuja laadukkaita tuotteita.

IDO: Uusi kokonaisvaltainen sisustusratkaisu kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

  • IDO Glow on uusi kylpyhuonemallisto, joka kattaa kaikki kylpyhuonetuotteet wc-istuimesta kaapistoihin. Mallisto on suunniteltu vastaamaan kaikenkokoisten kylpyhuoneiden tarpeisiin lattiasta kattoon saakka.

Seinävessa on helppo asentaa ja hoitaa

  • Seinä-wc tarjoaa uudenlaista mukavuutta asumiseen. Se myös säästää tilaa ja on helppo pitää puhtaana.

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot