Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Lammin ikkunat ja ovet

Vuodesta 1972 toiminut Lammin Ikkuna Oy on yksi Suomen merkittävimmistä puusepänteollisuuden yrityksistä. Se tuottaa mittatilauksena kotimaisia ikkuna- ja ovituotteita kuluttajille, taloyhtiöille ja yrityksille. Suomen markkinoiden lisäksi yritys vie tuotteitaan mm. Ruotsiin ja Venäjälle. Lammin Ikkunan palveluksessa on n. 110 työntekijää. Yritys on tuonut markkinoille ensimmäisen ja tutkitusti toimivan signaali-ikkunan. www.lammin.fi

Tiileri-tietotaidolla on perinteet

YRITYSESITTAA2Alkaako nyt uusi tiilen ja Tiilerin aika? Noin puolet tulisijoista on tiilirakenteisia ja Tiileri on johtava tulisijatoimittaja. Talopakettirakentaminen on jo vuosikausia syönyt puujulkisivuilla tiilen osuutta, mutta esim. Rakennustutkimuksen uusimman omakotitutkimuksen 2012 perusteella voidaan olettaa tiilen nousun alkaneen.

Asfalttiurakointi KK Oy

Asfalttiurakointi KK Oy tarjoaa asfaltti-, maanrakennus-, kivi- ja vihertöitä pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Yrityksellä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen kokonaisurakoiden tarjoamisesta niin yksityishenkilöille kuin yrityksille, kunnille ja kaupungeille.

asfalttiurakointikk 1

Kiviaineiset seinät nopeasti Leca® EasyLex väliseinäharkoista

yritysesittaa

Leca Finland Oy:

Leca® EasyLex -harkoista muurattu kiviväliseinä on kosteusvarma, kestävä ja palamaton ratkaisu. EasyLex seinän muuraus ja tasoitus on helppoa ja nopeaa.

Sinun portaasi ovat pääasia Portaat.comissa

yritysesittaaPortaat.com on erikoistunut yksityisten asiakkaiden mittatilauksina tehtäviin lasikaide- ja puuportaiden toimituksiin "avaimet käteen" -palveluna. Meillä portaiden kanssa työskentelee ammattitaitoinen joukko puuntyöstön osaajia, joilla on vankka kokemus portaiden suunnittelusta ja asennustyöstä. Saat henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun ja räätälöidyt porrasratkaisut sekä ammattitaitoiset porrasasentajat.

portaat5

Alakategoriat

wienerberger

 

 Yhteystiedot

www.wienerberger.fi

Puh. 0207 489 200

 

Wienerbergerilla sinua palvelevat:

ETELÄ-SUOMI

Muurausliikkeet, jälleenmyyjät,
kuluttajamyynti
Aluemyyntipäällikkö
Juha Elolinja
p. 0207 489 273
GSM 040 833 8380
juha.elolinja(at)wienerberger.com

 

LÄNSI- JA POHJOIS-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö
Arimo Lummi

p. 0207 489 274

GSM 0400 235 268
arimo.lummi(at)wienerberger.com

 

ITÄ-SUOMI

Aluemyyntipäällikkö

Janne Salmi

GSM 040 770 7133
janne.salmi(at)wienerberger.com

  

wienerberger banneri rts 200x400

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot