Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ruukki

Ruukki on metallituotteisiin erikoistunut kansainvälinen yritys, joka toimii 27 maassa. Vesikattoja Ruukki on valmistanut jo 50 vuoden ajan. Yritys on suurin pientalokattojen toimittaja Suomessa, kolmannes kaikista ja yli puolet teräskatteista on Ruukin valmistamia.

Kattava valikoima

Ruukin suosittuja vesikatemateriaaleja ovat mm. Classic, Vintage, Elite ja Tiilikainen sekä uutuustuote Finnera. Kaikkiin kattomalleihin on saatavilla niihin sopiva kattojärjestelmä. Järjestelmä sisältää katemateriaalin lisäksi mm. aluskatteet, listat, kiinnittimet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät, kaikki katteen väreissä ja katon tyyliä noudattaen.

 

Classic on tyylikäs ja ajaton vesikate. Materiaali muistuttaa ulkonäöltään jo sadan vuoden ajan käytettyä konesaumakatetta, mutta on ominaisuuksiltaan nykyaikainen. Edistyksellisen kiinnitystekniikkansa ansiosta se on nopea ja helppo asentaa itsekin ilman erikoistyökaluja. Katetta saa useissa eri väreissä, ja se sopii loiviinkin kattokaltevuuksiin. Classic on yleinen valinta taloissa, joissa katteen näyttävyyttä pidetään tärkeänä. Myös kaavamääräykset voivat ohjata katevalintaa Classicin suuntaan.

 

Vintagen perinteistä pystysaumakattoa mukailevassa muotoilussa on vahva käsityön leima. Kate sopii hyvin sekä uusiin perinnearkkitehtuurista ammentaviin taloihin että vanhojen talojen uusittaviin kattoihin. Vintage sopii hyvin myös esimerkiksi talous- tai muihin piharakennuksiin. Vintagen asentaminen onnistuu ilman erikoisosaamista ja -työkaluja, joten se on erinomainen valinta myös tee-se-itse-ihmiselle.

ruukkivintage

Teräsmuotokatteiden valinnassa painavat usein helppohoitoisuus, helppo asennettavuus ja joihinkin muihin vaihtoehtoihin verrattuna edullisempi hinta. Elite on Ruukin muotokatteiden näyttävin vaihtoehto, joka korkeaprofiilisena tuo katoille arvokkuutta ja elävyyttä. Eliten muoto on parhaimmillaan suurilla pinnoilla.

ruukkielite

Muotokate Tiilikainen on monelle tuttu jo vuosien takaa. Matalampi profiili rauhoittaa kattoa ja sopii hyvin suomalaiseen perustaloon, samalla se on muotonsa vuoksi helppo huoltaa ja puhdistaa. Tiilikainen on saatavilla kahdella eri pinnoitteella, Premium on kestävä Pural Matta -pinnoitteinen, Tiilikainen Plus taas on pinnoitettu uudella Purex-pinnoitteella.

Finnera on Ruukin uutuus. Kate myydään asennusvalmiina paloina suoraan jälleenmyyjän varastosta, tarvikkeet on helppo itsekin kuljettaa rakennuspaikalle peräkärryssä, pakettiautossa tai vaikkapa veneellä. Saatavuus ja helppo asennus yksinkertaistavat ja nopeuttavat kattohanketta.

ruukkifinnera

Täyden palvelun kattopaketti

Huolettomin tapa katteen hankintaan on Ruukin täyden palvelun kattopaketti. Pakettiin kuuluvat kaikki tarvittavat materiaalit, asennustarvikkeet ja kattoturvatuotteet sekä asennus. Uudisrakentajille Ruukki laskee piirustusten perusteella katteen ja tarvikkeiden menekin sekä auttaa katteen valinnassa. Korjauskohteissa tarvitaan usein myös Ruukin palveluun sisältyvät mittaukset, vanhan katteen purkutyöt ja alusrakenteiden kunnostukset.

Ruukin katoille tarjotaan jopa 50 vuoden takuu.

 

Ruukin kotisivuille pääset tästä: www.ruukkikatot.fi

 

Lue lisää Ruukista Yritys Esittää -artikkeleista:

Ruukin katto on huolettoman rakentajan valinta

Ruukin teräskatto - huolettoman korjaus- ja uudisrakentajan valinta

Ruukilta täyden palvelun vesikattoratkaisut myös lomarakentamiseen

Teräskatteen huolto

 ruukkilogo

 

Yhteystiedot

Ruukki

Puh. 020 - 592 7774

www.ruukkikatot.fi

 

Ruukki palvelee:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (korjausrakentaminen)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (uudisrakentaminen)

 

ruukki 200x400 retargeting web banner

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot