Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Uunisepät

Turun Uunisepät on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja sillä on omia Uunistudioita ympäri Suomea keskeisillä paikkakunnilla. Uunisepät tunnetaan hyvännäköisistä takkamalleistaan, jotka se toimittaa kotiin asennettuna.

uunisepat riekko

Lue lisää: Uunisepät

Tulikivi - varaavat tulisijat

Tulikivi-konsernin emoyritys on Tulikivi Oyj, jonka tuotannollinen toiminta alkoi vuonna 1980. Yrityksen edeltäjä, Suomen Vuolukivi Oy perustettiin jo 1800-luvun lopulla. Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 45 Me, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee noin 300 ihmistä.

tulikiviDECO KIDE 4 WHITE 14 RGB

Lue lisää: Tulikivi - varaavat tulisijat

NunnaUuni - aito vuolukivitakka

NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan. Tulisijojen valmistuksesta, markkinointi- ja myyntitoiminnoista vastaa NunnaUuni Oy. Kaikkien varaavien NunnaUuni-tulisijojen tulipesät ja lämmönvarausrakenteet valmistetaan yrityksen oman esiintymän Mammutti-vuolukivilajista. Tämän vuolukivilajin erinomaiset lämpöominaisuudet ja soveltuvuus erityisesti tulisijakäyttöön on näytetty toteen geologisin tutkimuksin.

Latus 1 miljoo TIF

Lue lisää: NunnaUuni - aito vuolukivitakka

Tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 70 vuoden ajan. Nykyään Tiileritehtaat käsittää kolme tehdasta: Seppälän Tiili Oy, Keramia Oy ja Ylivieskan Tiili Oy. Yrityksen tarina on alkanut viiden veljeksen yrityksestä, joka valmistivat savesta salaojaputkia.

Tähän päivään tultaessa on Tiileri toimittanut tiiliä ja tulisijoja jo useammalle rakentajasukupolvelle. Tiileri on useille rakentajille tuttu merkki, sillä yrityksen laajasta tuotevalikoimasta toteutetaan takkojen, tulisijojen ja hormien lisäksi myös tiiliä ja tiililaattoja julkisivuihin. 

Lue lisää: Tiileri

 

 

tulikivilogo
 
nunnauuni
 
uunisepät logo
 
 
tiileri
 
 
schiedellogo
 
 
 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot