Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Swegon Oy

rts_tutkii_logo_pieni

Yritys

Swegon Oy on vuonna 1980 perustettu, Kaarinassa sijaitseva yritys, se on osa Latour-konsernia. Yritys on panostanut voimakkaasti ilmanvaihtojärjestelmien tekniseen kehitykseen, laatuun ja asiakaspalveluun. Yrityksen markkinaosuus omakotiuudis- ja pientalokorjausmarkkinoillla on noin 25 %:n luokkaa. Myös monet talopakettimerkit ovat valinneet pakettiinsa Swegonin ilmanvaihtolaitteet. Swegon on on hankkinut laatu- ja ympäristösertifioinnit (ISO 9001 ja ISO 14001) koko yritykselle.

swegon

Tuote

Ilmanvaihtolaitteelta vaadittavat ominaisuuden vaihtelevat sekä käyttökohteen koon että käyttäjän mukaan. Normaalioloissa ilmanvaihtokoneen tulee vaihtaa rakennuksen ilmatilavuutta vastaava määrä kahden tunnin välein. Tämän lisäksi järjestelmästä tulee löytyä myös riittävästi tehoreserviä, jota tarvitaan vaikkapa sukujuhlien aikana tai suursiivouksen aiheuttaman ylimääräisen kosteuden kuivattamiseen. Swegon CASAn valikoimista löytyvät oikean kokoiset ja runsailla säätömahdollisuuksilla varustetut laitteistot sekä pieniin, keskikokoisiin, että suuriin rakennuksiin.

Swegon Casa-ilmanvaihtokoneita on saatavana pyörivä-, vastavirta- ja ristivirtakennoisina. Tehokkain lämmöntalteenotto on pyöriväkennoisissa, joiden hyötysuhde on 80-85%. Vastavirtakennoissa hyötysuhde on 75-85%, ristivirtakennoissa 60-65%. Swegon Casa W80B:lle on myönnetty passiivitalosertifikaatti, joka osoittaa, että se täyttää erittäin korkealle asetetut vaatimukset ja että sen energiatehokkuus on huippuluokkaa.

swegon2

Edustajat

Swegonin tuotteita saa useilta edustajilta kautta maan, tarkka listaa löytyy yrityksen kotisivuilta.

Rakennusalalla Swegon Oy tunnetaan luotettavana ja varmana laitetoimittajana ja Swegon CASA on ammattimaisen asuntorakentamisen johtava laitemerkki. Se on ammatilaisten valinta huoneistokohtaiseksi ilmanvaihtolaitteeksi rakennettaessa hajautettua ilmanvaihtoa erityyppisiin asuntoihin niin kerros- ja rivitaloihin, kuin luonnollisesti myös omakotitaloihin.

Yhteystiedot

www.swegon.com

 

Lue muut Swegonia koskevat artikkelit Suomirakentaa.fi sivustolta:

 

Yritys Esittää - Swegon CASA - energiatehokas ratkaisu asumisen ilmanvaihtoon

logo

Yhteystiedot

Swegon

www.swegon.com/fi/

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot