Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Benders tiilikatto

Benders on perheyhtiö, joka on valmistanut betonisia tiilikattoja kohta 50 vuotta. Benders on markkinajohtaja Ruotsissa ja se kuuluu merkittäviin toimijoihin myös Suomessa, jossa se on toiminut vuodesta 1999. Tilikattojen ohella Benders tunnetaan pihakivistään.

Benders Ytbehandlad Rod

Kuvassa Bendersin suosittu punainen Palema -tiilikatto.

Benders tiilikatot

Bender Palema on Bendersin suosituin kattotiili. Se on profiililtaan perinteinen 2-kouruinen tiili, joka on helppo asentaa ja sopii kaikille katoille. Pintakäsittelyyn on viisi vaihtoehtoja ja useita värejä.

Bender Exklusiv on profiililtaan 1-kouruinen tiili, joka antaa katolle klassisen ilmeen. Tiili sopii hyvin sekä vanhaan että uuteen taloon. Bender Exklusiviin on neljä eri pintakäsittelyvaihtoehtoa ja useita eri värejä.

Bender Carisma on moderniin arkkitehtuuriin sopiva sileä tiili. Tiili asennetaan tiililadonnalla ja se on saatavilla kolmena eri pintakäsittelyvaihtoehtona ja neljänä eri värinä.

 Benders Carisma Grafit2

Kuvan grafiitinharmaa sileä Carisma -kattotiili on pintakäsittelemätön.

 

Benders savitiilet

Benders maahantuo betonisten kattotiilten lisäksi kestäviä ja laadukkaita savitiiliä. Bendersilla on kolme erilaista savitiilimallia: 1-kouruinen Hansa, 2-kouruinen Tvilling ja sileäpintainen Piano. Lue lisää savitiilistä Bendersin kotisivuilta >>> (sivusto on ruotsinkielinen!)

 

Benders Suomi Oy tarjoaa tiilikaton myös asennettuna yhteistyöyritystensä kautta. Kaikilla tuotteilla on 30 vuoden takuu ja tiilikatto kestääkin 50 - 80 vuotta, ollen myös hinnaltaan hyvin kilpailukykyinen. Lähimmän Benders jälleenmyyjän löydät täältä >>>

 

Edustajat

Bendersillä on useita jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Voit etsiä lähimmän Benders jälleenmyyjäsi täältä >>>

 

Yhteystiedot

Benders Suomi Oy

Hyllyväntie 6-8

04600 Mäntsälä

Puh. 0207 66 99 50

www.benders.fi

 

Lue lisää Bendersistä Suomirakentaa.fi:ssa:

Benders pihakivet

 

Yhteystiedot

Benders Suomi Oy
Hyllyväntie 6-8
04600 Mäntsälä
Puh. 0207 66 99 50
www.benders.fi

 

benders 200x400

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot