Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Allaway

Allaway Oy on suomalainen keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Yritys kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy laadukkaita keskuspölynimurijärjestelmiä, sekä ilmankostuttimia.

web  Allaway-imago-09062011 66873

Yhtiössä noudatetaan ja ylläpidetään ISO 9001:2008-standardin (Lloyd`s Register Quality Assurance vuonna 2002) mukaista laatujärjestelmää. Allaway toimittaa keskuspölynimureita Eurooppaan, Venäjälle, sekä Lähi-Itään laajan maahantuontiverkostonsa kautta. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on elämisen laadun parantaminen. Allaway pohtii ratkaisuja siihen miten tehdä arkisesta siivouksesta helpompaa, mukavampaa ja vähemmän aikaa vievää. Yrityksen toimintaa ohjaavat asiantuntemus, korkea ammattitaito, ympäristön huomioonottaminen, sekä asiakkaiden tarpeiden tiedostaminen.

 

Keskuspölynimurin edut

Keskuspölynimurin perusidea on sijoittaa imuriosa ja säiliö kiinteästi paikoilleen, jonne pöly ja lika johdetaan putkia pitkin. Ratkaisusta seuraa monta etua: Koska imurin ja säiliön koko eivät ole yhtä kriittisiä kuin perinteisillä perässä vedettävillä laitteilla, voidaan imurin teho ja pölysäiliö mitoittaa siivouksen kannalta järkevämmin. Irtoimurit myös puhaltavat poistoilmansa takaisin huonetilaan,  parhaimmatkaan laitteeseen asennetut suodattimet eivät pysty siitä poistamaan kaikkein pienimpiä hiukkasia, ns. mikropölyä. Keskuspölynimuri sitävastoin puhaltaa poistoilmansa suoraan ulos, joten sisäilmaan eivät palaudu pienimmätkään partikkelit. Keskuspölynimuri on myöskin käyttökohteessa hiljainen, sillä imuroijan korviin ei kantaudu juuri muuta melua kuin imusuulakkeesta kuuluva ilman suhina.
web  Allaway talo 20 lisaIˆkuva imurilla 1

Keskusyksiköt

Keskusyksikkötyypin valintaan vaikuttavat mm. sijoituspaikka ja imuroitavan kohteen erityispiirteet. Keskusyksikön mallin valintaan vaikuttaa pölyputkiston pituus keskusyksiköltä kauimmaiselle imurasialle. Allawayn keskusyksiköt soveltuvat erikokoisiin koteihin ja erilaisiin sijoituspaikkoihin. A-sarja om perinteinen, lämpimiin varastoihin ja teknisiin tiloihin sijoitettava keskusyksikkösarja. C-sarja taas on tarkoitettu sisätiloihin, jopa siivouskomeroon tai kylpyhuoneisiin. Pienikokoinen Duo soveltuu erityisen hyvin kerros- ja rivitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, tai esimerkiksi matkailuautoihin ja veneisiin.

 

Keskuspölynimurin asentaminen on helppoa

Keskuspölynimurin asentaminen on helppoa. Suunnittelua helpottavat mm. putkistopaketit, joissa on tarvikkeet valmiiksi yhden tai kahden imurasian järjestelmiä varten. Normaaliin pientaloon riittää 2-4 imurasiaa. Uutta järjestelmää suunniteltaessa kannattaa miettiä myös esim. rikkaluukun asentamista keittiöön. Rikkaluukkuun saa näppärästi lakaistua niin murut kuin muutkin pienet vahingot.

Keskuspölynimurijärjestelmän suunnittelussa ja asennuksessa kannattaa olla huolellinen, sillä putkiston on tarkoitus palvella kymmeniä vuosia ilman suurempia  huoltoja tai korjauksia. Allawayltä löytyvät yksityiskohtaiset suunnittelu- ja asennusohjeet sekä uusiin että vanhoihin taloihin. Tarvittaessa valmistajalta saa myös suunnitteluapua ja asennusneuvontaa.

 
 

Allawayn kotisivuille pääset tästä: www.allaway.fi

Allawaylla on myös oma YouTube kanava, jossa julkaistaan ajankohtaisia videoita koskien yrityksen tuotteita. Sinne pääset klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Lue lisää Allaway Yritys Esittää -artikkeleista:

Puhtaampi sisäilma - helpompi hengittää

Allaway-keskuspölynimuri myös valmiiseen taloon

Keskuspölynimurin asentaminen kannattaa myös uudisrakentaessa - lue täältä miksi

 

Allaway logo

 

Yhteystiedot

Allaway Oy

Kangasvuorentie 32

40351 Jyväskylä

P. 020 7210 600

www.allaway.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot