Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Tulikivi - varaavat tulisijat

Tulikivi-konsernin emoyritys on Tulikivi Oyj, jonka tuotannollinen toiminta alkoi vuonna 1980. Yrityksen edeltäjä, Suomen Vuolukivi Oy perustettiin jo 1800-luvun lopulla. Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Sauna ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 45 Me, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee noin 300 ihmistä.

tulikiviDECO KIDE 4 WHITE 14 RGB

 

Kotimaan myynnissä Tulikiven studioverkko on keskeinen osa jakelukanavaa. Myyntiverkkoa täydentävät rautakaupoissa olevat Tulikivi-pisteet. Lisäksi Tulikivellä on kattava yhteistyö johtavien talotehtaiden kanssa.

Tulikiven pitkäjänteinen kehitystyö ja satsaus suomalaiseen muotoiluun on palkittu niin takan ostajien kuin muotoilun ammattilaisten toimesta. Tulikivi-takka on myös upea vientituote, joka täyttää maailman tiukimmat päästönormit ja hyötysuhde on markkinoiden korkeimpia. Ei ihme, että Tulikivi on Suomen suosituin takkamerkki ja suurin varaavien uunien valmistaja maailmassa.

 

Tuotteet

Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Takat, Kiukaat ja Sisustuslaatat ja tasot.

Takkamallisto

Tulikivellä on näyttävä ja monipuolinen takkamallisto. Tulikivi-tulisijat varaavat lämpöä ja luovuttavat sitä pitkään ja tasaisesti. Tulikiven uuniperheeseen kuuluu sekä modernin linjan edustajia että paljon perinteisiä, ajattomia klassikkomalleja kaikenlaisille lämmittäjille ja jokaiseen sisustukseen. Mallistossa ovat perinteiset vuolukiviuunit ja valkoiset vuolukivitakat uusine pintavaihtoehtoineen sekä hierto-, kaakeli-, luonnonkivi- ja puristekivipintaiset keraamiset uunit. Kaikilla Tulikivi-uuneilla on CE-merkki.

Tulikivi Green-vesilämmitysjärjestelmällä tulisija voidaan liittää osaksi talon vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Näin osa tulisijan lämmöstä voidaan siirtää lämmittämään muita tiloja tai lämmintä käyttövettä. Järjestelmä sopii hyvin muun muassa matalaenergia- tai passiivitaloihin, mutta myös saneerauskohteisiin.

Kiukaat

Tulikiven saunatuotteisiin kuuluvat kiukaat, ohjauskeskukset ja kiuaskivet. Tulikivi on tuonut yllättäviä pintamateriaaleja, innovatiivista muotoilua ja uusinta tekniikkaa myös sähkökiukaisiin. Tulikiven kiukaissa yhdistyvät suomalainen saunaperinne, huipputekniikka ja kauneus. Matalan pintalämpötilan ansiosta Tulikivi-sähkökiuas on turvallinen myös lapsiperheissä. Pieni suojaetäisyys mahdollistaa kiukaan lauteisiin integroinnin ja monipuolisen sijoittelun löylyhuoneessa. Saunatuotteisiin kuuluvat myös modernit puukiukaat sekä takkakiukaat, joissa yhdistyvät takka ja kiuas. Kiuas on löylyhuoneessa ja tulipesän luukku avautuu takkahuoneeseen, josta sauna lämmitetään.

Sisustuslaatat ja tasot

Sisustustuotteissa Tulikivi tarjoaa kattavan malliston sisustuskiviä moniin eri käyttötarkoituksiin. Luonnonkivi on koko kodin sisustaja. Luonnonkivi on kodin rakentamisessa aito ja ajaton materiaali, joka nostaa samalla sen arvoa. Jokainen kivituote on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Lisäksi luonnonkivi on ekologinen ja paloturvallinen. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta.

 

Asiakkaiden mielipiteet

Tulikivi on tunnettu muun muassa mallistostaan, laadusta ja hyvästä myynti- ja asiakaspalvelusta. Näissä ominaisuuksissa merkki sijoittuu rakentajatutkimuksessa toimialan kärkipäähän. Tulikivi on Suomen suosituin takkamerkki. Takkoja on myyty ympärimaailmaa jo yli 400 000 kappaletta. Tulikiven takat ja kiukaat ovat nyt Avainlippu-tuotteita.

Tulikiven tulisijan valinneet ovat tehneet ostopäätöksensä usein sopivan mallin, ulkonäön, laadun ja asennuspalvelun saatavuuden perusteella.

tulikiviDECO VALKIA AALTO WHITE RGB

Myynti

Tulikivi-tulisijoja myyvät Tulikivi-studiot sekä Tulikivi-pisteet ympäri maan.

Tulikiveltä voi tilata myös uunimestarin maksuttomalle kotikäynnille. Uunimestari neuvoo oikean tulisijamallin valinnassa, ottaa mitat sekä auttaa muissa teknisissä kysymyksissä. Uunimestari toteuttaa haluttaessa sekä vanhan takan purku- että uuden asennustyöt ja hormin asennuksen sekä muut tarvittavat lisätyöt tulitikut käteen -periaatteella.

Tulikiven kotisivuilta löytyvät myös näppärät apurit, eli ohjelmat, joiden avulla voi etsiä itselleen sopivia uunivaihtoehtoja, laskea tulisijalla saatavia säästöjä tai tutkia itselleen sopivia sisustuskivituotteita.

Tulikiven kotisivuille pääset tästä: www.tulikivi.fi 

 

Lue lisää Tulikiven Yritys Esittää -artikkeleista suomirakentaa.fi:ssa:

Tulikivi uudistaa täysin keraamisten takkojensa malliston

Asuntomessuilla vain joka kolmas pientalo lämpenee kaukolämmöllä

Tulikiven varaavilla tulisijoilla voi tuottaa puolet pientalon lämpöenergiasta

 

 

 tulikivilogo

Yhteystiedot

Tulikivi Oyj

www.tulikivi.fi

P. 0403 063 000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot