Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Uunisepät

Turun Uunisepät on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja sillä on omia Uunistudioita ympäri Suomea keskeisillä paikkakunnilla. Uunisepät tunnetaan hyvännäköisistä takkamalleistaan, jotka se toimittaa kotiin asennettuna.

uunisepat riekko

 

Tuotteet

Uuniseppien varaavien takkojen runkoaineena käytetään suomalaisesta kallioperästä rouhittua Oliviinikiveä, joka kestää korkeat lämpötilat ja lämmönvaihtelut. Se varaa tehokkaammin lämpöä kuin useimmat tulisijamateriaalit ja luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Oliviinikivi ei rapaudu eikä siitä vapaudu radonia.

Uunisepät toimittaa tulisijansa asennettuna. Toimitukseen saa tarvittaessa mukaan myös hormin asennettuna. Merkin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tulisijamalleja niin moderniin kuin perinteiseen tyyliin. Usean takan saa myös leivinuunilla.

Pintavaihtoehtoina Uunisepiltä löytyy omana tuotantona valmistetut suomalaiset kaakelit, eläväpintainen luonnonkivi, klinkkerit eli mattapintaiset keramiikkalaatat, laaja valikoima laattoja tai rapatuissa pinnoissa käytettävät värilliset laastit. Kaakeliuunien koristeosilla saa tulisijaan näyttävyyttä ja lisäilmettä. Klassikko-malliston tulisijoihin saatavana olevat muotokaakelit valmistetaan Uuniseppien omassa tehtaassa käsityönä kaakeliuuniperinteen linjoja noudattaen.

Uunisepät on lanseerannut myös oman lämpöseinän, joka parantaa tulisijan lämmitystehoa. Se varastoi tulisijassa tuotetun lämmön ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Pintalämpötila ei nouse polttavan kuumaksi.

 

uunisepat tsaaritar

 Koristeosilla täydennetty Tsaaritar on osa Uuniseppien klassikkomallistoa.

 

Mallistot

Klassikkomallistosta löytyvät perinteiset kaakeliuunimallit korkeine, kapeine muotoineen ja muotokaakeleineen.

Trendimalliston muotoilussa lähestytään nykyaikaisempaa suuntausta, tulisijan pinnoitteeksi valitaan usein myös luonnonkivi tai rappaus.

Designmallistosta löytyvät Uuniseppien rohkeimmat muodot, joidenkin mallien kohdalla voidaan puhua jo taiteesta.

Taloustulisijat ovat ruoanvalmitukseen sopivia takkaleivinuuneja, leivinuuneja ja liesiä.

Tutustu Uuniseppien mallistoon täällä >>

  

Myynti

Uuniseppien omissa erikoismyymälöissä on nähtävillä laajat tulisijaesittelyt ja palvelemassa Uuniseppien omat asiantuntijat. Lähimmän asiantuntijan löydät helposti Uuniseppien kotisivuilta.

Uuniseppien verkkokaupasta voit tilata takan ilman asennusta. Uuniseppien asiantuntija kuitenkin aina varmistaa tilauksen sopivuuden kohteeseen. Takkojen asennukseen suositellaan kuitenkin aina Uuniseppien valtuuttamia asentajia.

 

Yhteystiedot

www.uunisepat.fi

 

uunisepät logo

 

Yhteystiedot

www.uunisepat.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot