Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Leca hormit

Leca-valmishormeja on valmistettu Suomessa v.sta 1980. Harkkoelementtipiiput ovat suosittuja pienrakentajien keskuudessa. Leca on osa kansainvälistä Saint-Gobain konsernia, joka valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja Leca-, Kahi- ja Vetonit-tuotemerkeillä.

Leca-valmishormit

Leca-valmishormeja on valmistettu Suomessa v.sta 1980 ja tänä päivänä lähes 40 % uudisrakentajista valitsee piippunsa harkkoelementtiratkaisuna. maxit_Leca_dhormi_Mini 

Leca-piiput soveltuvat lähes kaikkiin kiinteätä polttoainetta käyttäviin tulisijoihin. Leca Basic ja kaksireikäinen Leca DS Tandem ovat rakenteeltaan kolmikerroksisia, isompiinkin tulisijoihin soveltuvia peruspiippuja. Sisimpänä on pyöreä, kuumuutta kestävä keraaminen savuputki, välikerroksena mineraalivilla ja uloimpana Leca-sorasta valmistettu ulkokuori. Hyvän eristävyytensä ansiosta piipun pinta pysyy viileänä, esim. puurakenteisiin tarvitaan minimissään vain 20 mm:n suojaetäisyys.

 

Leca Multi on kevyemmille tulisijoille soveltuva hormi. Leca-hormit on helppo asentaa itse, mutta myös ammattilainen säästää arvokkaita työtunteja valmispiippuja käyttämällä. Weberin kotisivuilla on hormilaskuri, jonka avulla voi laskea kulloiseenkin tilanteeseen tarvittavat materiaalimenekit.

 

Vetonit muurauslaastit

Vetonit-muurauslaasteista löytyvät sopivat tuotteet sekä tulipesän, piipun että tulisijan kuorirakenteiden muuraukseen.

Yksityiskohtaiset tiedot Weberin tulisijamuuraukseen soveltuvista tuotteista löytyvät mm. Weberin kotisivuilta: www.e-weber.fi

 

Yhteystiedot

 

Leca Finland Oy

Pienrakentajapalvelu puh. 010 44 22 00. Tuoteneuvonta 010 44 22 312

www.leca.fi 

 

Lue lisää Lecan Yritys Esittää -artikkeleista:

Leca®-hormissa on vetovoimaa

Leca perustukset

Leca logo vektoroitu opt

Yhteystiedot

Leca Finland Oy

www.leca.fi

Puh. 010 44 22 668

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot