Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Tiileri-tietotaidolla on perinteet

YRITYSESITTAA2Alkaako nyt uusi tiilen ja Tiilerin aika? Noin puolet tulisijoista on tiilirakenteisia ja Tiileri on johtava tulisijatoimittaja. Talopakettirakentaminen on jo vuosikausia syönyt puujulkisivuilla tiilen osuutta, ja esim. Rakennustutkimuksen omakotitutkimuksen 2021 perusteella kivitalojen osuus on noin 10 %.

Tiili ja tiilijulkisivu on aina ollut hyvännäköinen, kestävä ja helppohoitoinen, mutta näyttää siltä, että nyt sen vahvat tekijät saavat enemmän arvostusta. Ekologisuus, helppohoitoisuus ja energiatehokkuus ovat arvostusnousussa. Tiiliomakotitalo kustantaa noin 3 % enemmän kuin vastaavanlainen puutalo, mutta ylläpidon helppous tuo sen nopeasti takaisin ja talon arvokuva on alusta alkaen korkeampi.

56859

Tiileri-tehtaat on kolmen tehtaan kokonaisuus. Jokaisella tehtaalla on oma tiilivalikoima ja palveluorganisaatio.

Yhdessä ne luovat rakentajalle monipuoliset malli- ja värivaihtoehdot. Tiilerin tuotevalikoima poltettujen tiilien ja tiililaattojen osalta on Suomen laajin. Tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan nykyaikaisessa rakentamisessa kasvavia yksilöllisyysvaatimuksia.

Tiileri toimii valtakunnallisesti. Sen myyntiorganisaatio, kolme tehdasta, myyntivarastot, myyntikonttorit ja jälleenmyyjät kautta maan palvelevat arkkitehdeistä grillin tekijään nopeasti ja joustavasti.

Tiileri on valtakunnallinen tiilen toimittaja. Yli 50 vuoden aikana se on kasvanut suomalaisessa omistuksessa maan johtavaksi tiilen valmistajaksi. Kun valitset Tiilerin, saat parasta asiantuntemusta tiilirakentamiseen.


Tiilerin täystiilitalossa arvostetaan erityisesti helppohoitoisuutta, kestävyyttä, ulkonäköä ja edullisuutta pitkällä tähtäimellä. Täystiilitalo on terveellinen, sillä hengittävä materiaali pitää huoneiden kosteustasapainon sopivana, eikä rakenteista haihdu mitään allergisoivia aineita.

 

56895

 

Tiilitalon massiivirakenne varaa lämpöä ja säästää myös lämmityskuluissa. Erityisesti taajama-alueilla arvostetaan täystiilitalon hyvää ääneneristävyyttä.

 

tiilerilogo PAINOKELPO1

www.tiileri.fi

 Yritysesittely - Tiileri

 

index

 

Seppälän Tiili Oy
Kyröntie 504
21450 Tarvasjoki

Puh. 02 484 300

www.tiileri.fi

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot