Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ulkoseinä- ja julkisivuyritykset

leca4

Weberillä on Suomessa 12 tehdasta 10 eri paikkakunnalla, Suomessa markkinoitavat tuotteet ovat pääasiassa kotimaassa valmistettuja. Yritys valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja. Lue lisää Weberistä tämän linkin kautta, sekä täältä.

tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tehtaita on olemassa kolme, joista jokaisella on oma, persoonallinen tiilimallistonsa, joten vaihtoehtojen kirjo on erittäin laaja. Lue lisää Tiileristä täältä.

wienerberger

Wienerberger on yhty­mänä maailman johtava julki­sivu-, runko-, katto- ja piha­tiilien valmistaja, jolla on 243 tiilitehdasta 26 eri maassa. Wienerberger Oy Ab valmistaa ja myy poltettuja tiiliä Suomessa. Lue lisää Wienerbergeristä täältä.

ekovilla logo

Ekovilla on orgaanisten lämmöneristeiden markkinajohtaja Suomessa ja eristeet ovat omakotirakentajien keskuudessa tuotekuvaltaan tunnetuimmat. Ekovilla-eristeet valmistaa suomalaisessa omistuksessa oleva vakavarainen Ekovilla Oy, joka on yli 30-vuotias  Kouvolassa toimiva pk-yritys. Lue lisää Ekovillasta täältä.

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot