Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kattoremontti: valitse tiilikatto vanhaan taloon

yritysesittaaTiilikatto on paitsi näyttävä ja kestävä vaihtoehto kattoremontoijalle, se myöskin nostaa vanhankin talon arvoa. Tiilikatto myös eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä: se ei ropise sateessa, ei kolise tuulella, eikä kärsi auringosta. Käytännössä tämä kate on kuin luotu Pohjolan äärimmäisiin sääolosuhteisiin.

Tiilikatto on ollut yksi suosituimmista katemateriaaleista jo pitkään, eikä ihme. Erityisesti pyrkimys kestävään rakentamiseen saavat monet rakentajat valitsemaan tiilikaton vesikatteekseen. Yhä useampi remontoija on päätynyt vaihtamaan kotinsa entisen vesikatteen tiilikatoksi. Yksi syy tiilikaton suosiolle on myös sen edullisuus verratuna muihin vaihtoehtoihin, tiilikatto on varsin kilpailukykyinen niin laatunsa, kuin hintansakin puolesta perustuen esimerkiksi sen pitkäikäisyyteen.

Aito Ormax-tiilikatto kestää hyvin niin ilmansaasteita, kuin sääolosuhteiden vaihteluitakin. Sen lisäksi se on näyttävä ja äänetön. Ormax kattotiilistä löytyy vaihtoehtoja niin mallien, kuin värienkin puolesta. Vesikatetta vaihdettaessa kannattaa muistaa, että katto on paljon muutakin kuin vain näkyvät osat. Myös kattorakenteet ovat tärkeä osa kattoa, sekä yläpohjan lisäeristys (mikäli sille on tilaa). Samalla poistetaan vanhat aluskatteet ja asennetaan uusi aluskate, Ormax Monier toimittaa täydellisen kattopaketin joko asennettuna, tai tee se itse-periaatteella.

 

Miten vaihdat vanhan Vartti,- pelti,- tai tiilikattosi uuteen Ormax -kattoon.

  1. Poista vanha materiaali ja ruoteet.

  2. Poista vanha aluskate, jos sellainen on.

  3. Asenna uusi DIVOROLL-aluskate.

  4. Asenna tuuletusrimat.

  5. Asenna tiiliruoteet asennusohjeen mukaisella ruodevälillä.

  6. Asenna uudet kattotiilet.

  7. Asenna kaikki muut tarvikkeet kuten kiinnikkeet, kattoturvatuotteet ja läpiviennit.

 

Lisätietoja:

Ormax Monier Oy

www.ormax.fi

 

Lue lisää yrityksestä: Ormax Monier Oy

 

 
 

BMI Suomi -pääkonttori

Läntinen teollisuuskatu 13, 02920 Espoo

Puh. 020 7436 200 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot