Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Tiilikatto nostaa kotisi arvoa

yritysesittaaOrmax Monier Oy: Kun rakentaa tai remontoi omaa kotia kannattaa valita vain parhaita materiaaleja. Tiilikatto on ominai­suuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs. Kotimaiset ORMAX-betonitiilikatot sekä laadukkaat savitiilikatteet sinulle toimittaa Ormax Monier Oy.

 

Ormax on Suomen suosituin tiilikate

Tiilikatto on jo vuosia ol­lut hyvin suosittu pientalojen katemateriaali. Sen suosion ymmärtää hyvin, kun miettii vesikatolta toivot­tavia ominaisuuksia. Tiilikatto täyttää toiveet pitkäikäisyy­destä ja helppohoitosuudesta. Ympäristöystävälliset betonikattotiilet kestävät suomalaisia sääolosuhteita ja sointuvat kauniisti ympäröivään luontoon. Myös hinnaltaan betonikattotiilet ovat järkevä valinta ja tiilikatto on helppo asentaa myös itse. Ormax-Tiilikatot on alan ylivoimainen mark­kinajohtaja. Ormax-betonikattotiili on koti­mainen Avainlipputuote, joka valmistetaan ammattitaidol­la nykyaikaisessa kattotiilitehtaassa Orimattilan Pennalassa.

monier

Viides julkisivu

Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten oikeaan osu­nut materiaalivalinta on erit­täin tärkeä paitsi koko ta­lon rakennusteknisen toimi­vuuden ja kestävyyden, myös sen arkkitehtuurin kannal­ta. Luonnonläheinen tiilikatto sulautuu rauhallisesti maise­maan ja talon arkkitehtuuriin. Lue lisää: Aidot laattakattotiilet sopivat moderniin arkkitehtuuriin

Markkinoiden laajin valikoima

Ormax Monierilla on Suomen laajin ja laadukkain kattotiilivalikoima. Valittavana ovat Suomen suosituim­mat Ormax-betonikattotiilet ja myös klassiset savikat­totiilet. Savi- ja betonikattotii­listä, erilaisista malleista, pin­takäsittelyistä ja väreistä löy­tyy sopiva vaihtoehto kaikkiin harjakattoihin. Lisätietoja osoitteesta: www.ormax.fi.

Luonnollinen ja kestävä valinta

Tiilikatto on erittäin kestä­vä, pitkäikäinen ja vain lujit­tuu ikääntyessään. Se kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringonpaahdetta sekä myös pohjolan äärimmäisiä sääolo­suhteita. Tiilikatto lisää asu­mismukavuutta. Jykevä tiili­katto vaimentaa tehokkaasti ul­koa tulevia ääniä. Se ei ropi­se sateessa eikä pauku tuu­lella tai auringon paahteessa. Suuremmatkaan syysmyrskyt eivät sitä vahingoita.

Täydellinen kattopaketti

Helpoiten kaiken tarvittavan kaunii­seen ja rakennusmääräykset täyttävään kattoon saa tilaamalla Ormax-Tiilikaton valmiina kattopakettina. Oikeat tarvikkeet valitaan katon koon ja ulkomuodon mukaan ja niden riittävyys varmistetaan määrälaskennan avulla. Valitsemalla kattopaketin, koko katon saa helposti yhdestä paikasta. Näin säästyy aikaa ja rahaa.

Asentaminen ja ylläpito on helppoa

Tiilikaton asentaminen sujuu helposti myös omin voimin. Jos kuitenkin tarvitaan apua, Ormax Monier Oy:n valtuutettujen asentajien verkosto toteuttaa ammattitaidolla katon avaimet käteen -periaatteella tai juuri halutussa laajuudessa. Tiilikaton huolto on yksinkertaista, säännöllinen puhdistus riittää. Samoin esimerkiksi lumenpudotuksen yhteydessä rikkoutuneet yksittäiset tiilet on helppo vaihtaa uusiin.

 

Lisätietoja:

Ormax Monier Oy

www.ormax.fi

Asiakaspalvelu:
Puh. (09) 2533 7200
 

Lue lisää Ormax Monierista suomirakentaa.fi:ssa:

Yritys Esittely: Ormax

Aidot laattakattotiilet sopivat moderniin arkkitehtuuriin

 
 

BMI Suomi -pääkonttori

Läntinen teollisuuskatu 13, 02920 Espoo

Puh. 020 7436 200 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot