Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Sisäseinä- ja kattoverhousyritykset

tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tehtaita on olemassa kolme, joista jokaisella on oma, persoonallinen tiilimallistonsa, joten vaihtoehtojen kirjo on erittäin laaja. Lue lisää Tiileristä täältä.

wienerberger

Wienerberger on liki 200 vuotta vanha maailman johtava tiilen valmistaja. Suomessa yrityksellä on kaksi tiilitehdasta, joissa valmistetaan sekä poltettuja tiiliä, että tiililaattoja. Tiilien tuotenimenä on Terca-tiilet. Lue lisää Wienerbergeristä täältä.

leca4

Weberillä on Suomessa 12 tehdasta 10 eri paikkakunnalla, Suomessa markkinoitavat tuotteet ovat pääasiassa kotimaassa valmistettuja. Yritys valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja Leca- Kahi-, Vetonit- ja Serpo- tuotemerkeillä. Lue lisää Weberistä täältä.

halltex logo

Halltex Oy on ulko-ovia ja sisustuslevyjä valmistava kotimainen perheyritys, jolla on toimintaa kahdella paikkakunnalla. Halltex Oy:n tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Hankasalmella. Halltex-ovet puolestaan valmistetaan Juvalla. Lue lisää Halltexista täältä.

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot