Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Halltex ilmo

Saumoissa sen salaisuus

yritysesittaaHalltex Laatta on uusi mdf-pohjainen levy tehosteseiniin ja moderniin kattopanelointiin.


Halltex Oy on tunnettu perinteisten huokolevypohjaisten sisäverhouslevyjen valmistajana. Vaikka yritys on vuosikymmenten ajan pinnoittanut myös muita materiaaleja sekä kuluttajien että yritysten tarpeisiin, on yrityksen nimi vahvasti yhdistetty juuri huokolevyihin. Uudessa mdf-pohjaisessa Halltex Laatassa yhdistyy yrityksen pitkä kokemus sisäverhouslevyjen valmistamisesta sekä vanha Halltex-levyn muoto nykyaikaisiin pintamateriaaleihin ja ponttiprofiileihin.

Uusi Halltex Laatta on tarkoitettu käyttökohteisiin, joissa haetaan vahvaa, nykyaikaista ilmettä. Vahvojen värien ja voimakkaan kuvioinnin ohella Laatassa puhuttelevat sen voimakkaasti esille nousevat saumat. Halltex Laatan koko on 400 x 400 mm, joten sekä vaaka- että pystysaumat tulevat ruutuina voimakkaasti esille.

saumoissasen1

saumoissasen2Värivaihtoehtoja on neljä: Laatta 01 vaalea, Laatta 02 siniharmaa, Laatta 03 vaalea beige, Laatta 04 ruskea. Tyypillinen käyttötapa tehostelevyllä on käyttää sitä vain osaan tilan pinnoista muiden pintojen jäädessä neutraalimpina ikään kuin taka-alalle. Tummia ja vaaleita värejä yhdistelemällä voidaan myös luoda erilaisia kuvioita (shakkilauta, erilaiset kehykset, jne.).

Halltex laatan etuna muihin tehostelevyihin ja -paneeleihin nähden voidaan pitää sen mutkatonta kiinnitysjärjestelmää. Levyissä on tarkka ponttaus kaikilla sivuilla, joten kiinnitys tapahtuu helposti ja yksinkertaisesti viimeistely- tai hakasnaulaimella suoraan pontista.

 

Lisätietoja: www.halltex.fi


halltex logo

 

Yhteystiedot

Halltex Oy

www.halltex.fi

 

Myynti:

Rautakaupat kautta maan

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot