Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Halltex ilmo

Halltex-sisäverhouslevyt ja 7veljeksen ovet

yritysesittaaHalltex Oy:

Kuitulevypohjaiset Halltex-sisustuslevyt ovat kotimaista valmistetta. Niitä voi käyttää lähes kaikissa kodin seinä- ja kattopinnoissa. Kotimaista valmistetta ovat myös Halltex Oy:n 7 veljeksen ovet, joita käytetään niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

 

halltex adobergb paino 003

 Kuva: Halltex

 

Sisustuslevyjen perusmateriaali on huokoinen puukuitulevy. Ekologisesti kestävä valmistusprosessi ei juurikaan kuormita luontoa, koska peruslevyn valmistuksessa ei käytetä valkaisu- tai liima-aineita.

Valmistusmenetelmä takaa myös sen, että levyistä ei käytössä erity hajuja tai liuotinhöyryjä. Halltex-sisustuslevyt ovat siksi turvallisia käyttää.

Halltex-sisustuslevyt eristävät hyvin lämpöä. Niiden lämmönjohtavuus on 0,049 W/(K·m). Erityisesti raskaat seinämateriaalit huokuvat usein kylmää, mutta Halltexilla päällystetty pinta tuntuu käden alla mukavan lämpöiseltä.

Huonetilan akustiikan ja äänieristyksen parantamisessa Halltex-levy on toimiva ja edullinen vaihtoehto. Halltex-levyt absorboivat huokoisen perusrakenteensa takia ääniaaltoja, joten etenkin suuria, kovapintaisia huonetiloja vaivaava häiritsevä jälkikaiunta saadaan vaimennettua pinnoittamalla osa tilan pinnoista Halltex-levyillä. Myös huoneiden välistä äänieristystä voidaan käteävästi parentaa lisäämällä Halltex-levy suoraan vanhan seinäpinnan päälle.

Halltex on monipuolinen sisustuslevy. Kun halutaan uudistaa kodin ilmettä ilman suurta remonttia, Halltex on varteenotettava vaihtoehto. Seinä- ja kattomateriaaleja vaihtamalla tila saa helposti aivan uuden ilmeen. Myös uuden kodin rakentajalle Halltex on houkutteleva pintamateriaali.

Halltex-sisustuslevyjä on helppo asentaa. Ne voi asentaa myös yksin, sillä levyjä on helppo liikutella. Seinälevyjen kiinnitys tapahtuu yleensä liimaamalla ja kattolevyjen hakasnaulainta (nitojaa) apuna käyttäen.

Levyt voi liimata suoraan vanhan seinän päälle, mikäli seinä on suurin piirtein suora. Pienet kolot eivät haittaa asennusta. Jos seinä on kovin epätasainen, kannattaa se oikaista rimoituksella. Asennuspinnan on oltava kuiva ja pölytön. Kattolevyjen alusrakenteeksi käy suoraan vanha kattopinta tai rimoitus.

 

Toivo 04 10 cmyk

Veljekset logo 1 rivi

7veljeksen ovet

Kaikissa 7veljeksen ovissa käytetään turvallista ja tiivistä lämpöovirakennetta. Lämpöovessa oven pinnat, kehyspuut ja eristeet on liimattu säänkestävästi yhdeksi jäykäksi kokonaisuudeksi. Lämpötilan ja kosteuden vaihteluista huolimatta lämpöovi säilyy suorana ja tiiviinä vuodesta toiseen.

Vanhan talon henkeä kunnioittava korjaaja käyttää mieluiten talon tyyliin ja mitoitukseen sopivia komponentteja ja tarvikkeita. 7veljeksen mallistosta löytyy modernien vaihtoehtojen lisäksi myös klassisempia malleja. 7veljeksen ovet toteuttaa myös ovia asiakkaan toiveiden mukaan muunneltuina variaatioina.

Korjausrakentamisessa tarvitaan usein erikoismittaisia ovia. Massatuotteiden valmistajilla ja myyjillä erikoimittaisen tai muuten vakiosta poikkeavan oven toteuttaminen on usein mahdotonta.

7veljeksen ovet on valmistaja, joka on palvelee myös niitä asiakkaita, jotka haluavat turvallisen lämpöovirakenteen oveensa, mutta joille vakiomittainen tai -mallinen ovi ei sellaisenaan sovellu.

7veljeksen ovimalliston ovet ovat saatavilla asiakkaan toiveen mukaisesti maalattuina sekä myös tiikki- ja mäntypintaisina.

 

Myynti: rautakaupoista.

Lisätietoja: www.halltex.fi

 

halltex logo

 

Yhteystiedot

Halltex Oy

www.halltex.fi

Myynti: Rautakaupat kautta maan

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot