Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Finnlamelli

Finnlamelli tarjoaa hirsisiä omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Se on erikoistunut laadukkaisiin, muuttovalmiisiin lamellihirsirakennuksiin ja kuuluu Suomen suurimpaan pientalotoimittajaan DEN Finlandiin. Finnlamelli on tänä päivänä muuttovalmiiden hirsitalojen markkinajohtaja.

Finnlamelli sai alkunsa vuonna 1995 Alajärvellä, jossa sen hirsitalotehdas sijaitsee tänä päivänäkin. Finnlamelli aloitti lamellihirsien teollisen valmistamisen ensimmäisenä Suomessa kolmisenkymmentä vuotta sitten. Laajasta hirsitalomallistosta löytyy omakotitalojen lisäksi ympärivuotisiksi vapaa-ajan asunnoiksi sopivia kakkoskoteja. Finnlamellilla on markkinoiden laajin toimitussisältö ja muuttovalmiin kodin saa helposti yhdellä sopimuksella ja sovittuun hintaan. Muuttovalmiit hirsitalot rakennetaan painumattomasta RYHTI-lamellihirrestä, jolle Finnlamelli antaa 10 vuoden painumattomuustakuun ainoana Suomessa.

rts_tutkii_logo_pieni

Mitä talotoimittajassa arvostetaan

Finnlamellin asiakkailla ratkaisevimpina perusteina valintaansa ovat laatu, talotehtaan luotettavuus ja ulkonäkö. Finnlamelli tunnetaan ja vertailussa muihin se sijoittuu koko alan kärkipäähän. Kiitosta yritys saa yleisestikin rakentajien keskuudessa luotettavuudestaan ja toimittamiensa talojen upeasta ulkonäöstä sekä nettisivuistaan. Tyytyväisyydessä talotoimitukseen, tehtaaseen, talon pystytykseen ja talomyyjään Finnlamelli on koko toimialan parhaimmistoa.

Yhteystiedot

 www.finnlamelli.fi

 

Lue lisää Suomirakentaa.fi sivustolta

DEN Group Oy

 

finnlamellilogo 

Yhteystiedot

Finnlamelli Oy
Teollisuustie 18
62900 ALAJÄRVI

www.finnlamelli.fi

Tilaa talokirja, Rehti-esite tai Huvilakirja!

 

 

 

 

Yhteystiedot

Etelä-Suomen toimipiste
DEN Finland Oy
Pakkalankuja 7
01510 Vantaa, Finland

Pohjois-Suomen toimipiste
DEN Finland Oy
Karhuojantie 2
90460 Oulunsalo, Finland

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot