Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Finnlamelli

Finnlamelli on erikoistunut laadukkaisiin lamellihirsirakennuksiin ja se kuuluu Suomen johtavien hirsitalovalmistajien joukkoon. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimii Alajärvellä, jossa myös lamellihirsien teollinen valmistus alkoi ensimmäisenä Suomessa lähes kolme vuosikymmentä sitten. Sama ammattitaito, aktiivinen tuotekehitys ja alan huipputekniikka pitävät Finnlamellin hirsitalot edelleen kehityksen kärjessä. Finnlamelli on osa DEN Finland -konsernia.

 

Tuotteet ja palvelut

Finnlamelli tarjoaa hirsisiä omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Laajassa lamellihirsivalikoimassa on vaihtoehtoja lukuisiin käyttötarkoituksiin. Monipuolisen lamellihirsivalikoiman massiiviset kartanohirret soveltuvat omakotitalorakentamiseen, ohuemmat hirsivaihtoehdot puolestaan kesämökkeihin tai muihin kevyempiin rakennuksiin.

Finnlamellilla onnistuu niin yksilölliset, modernit kuin perinteisetkin rakenneratkaisut. Hirsiprofiiliksi asiakas voi valita uuden modernin tai klassisen hirsiprofiilin omien mieltymysten mukaan. Nurkkamalleissa vaihtoehtoina ovat uusi moderni tasanurkka, city-nurkka tai perinteinen pitkänurkka. Finnlamelli on myös tutkitusti tiivis: kohteista mitattuja ilmatiiveyslukuja voidaan pitää poikkeuksellisen hyvinä. Painumaton RYHTI-hirsi on vakiona muuttovalmistoimituksissa ja se tekee rakenteista entistäkin jämäkämmät. 

Finnlamelli on kehittänyt oman joustavan tavan suunnitella ja valmistaa hirsitaloja. Toimitus tarjotaan asiakkaan haluamalla toimituslaajuudella. Laajin toimitusvaihtoehto on Muuttovalmis –toimituskonsepti, jossa toimitus sisältää jopa maatyöt.

Suppeammissa talotoimituksissa esimerkiksi sisäpintojen viimeistely, kiintokalusteet, kodinkoneet, listoitukset ja väliovet asiakas voi toteuttaa omana projektina. Tämä on paras vaihtoehto silloin, kun asiakas haluaa osallistua itse kotinsa rakentamiseen ja sisustamiseen omien toiveiden mukaisesti.

Ammattitaitoiset talomyyjät auttavat asiakkaalle sopivan vaihtoehdon löytämisessä.

 FL Talvio

 

Mallisto ja suunnittelu

Mallistosta löytyy erikokoisia talomalleja sekä rinne- että tasamaatonteille, kaupunki- tai maaseutuympäristöön sekä vapaa-ajan käyttöön. Finnlamellin hirsitalosuunnittelijat auttavat yksilöllisen ja toimivan ratkaisun löytymisessä. Valmiit talomallit ovat hyvin pitkälti muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan, ne voidaan vaihtaa peilikuvaksi, niistä voidaan poistaa tai niihin voidaan lisätä seiniä, ovia ja ikkunoista ja esimerkiksi autokatoksen lisääminen on mahdollista. Mallistosta löytyy myös autotallit ja piharakennukset.

Finnlamellin huipputeknologialla hirsirakennus voidaan toteuttaa myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Toimintaperiaatteena on yksilöllinen suunnittelu ja joustava toimitus – sovitussa aikataulussa

 

Myyntipalvelu

Kotimaan hirsitalomyyntiverkosto on koko maan kattava, myyjiä löytyy noin pariltakymmeneltä paikkakunnalta. Alueesi myyjän yhteystiedot löytyvät Finnlamellin kotisivuilta.

 

Yhteystiedot

 www.finnlamelli.fi

Finnlamellin YouTube videoita pääset katsomaan tämän linkin kautta.

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Hirsitaloille tyypilliseen tapaan Finnlamellinkin asiakkaat löytyvät useimmiten haja-asutusalueilta. Myös kaupunkitaajamiin taloja pystytetään, mutta lyhytnurkkaisina. Finnlamelli-hirsitalon saa myös täysin muuttovalmiina.

Finnlamelliin tutustutaan usein Asuntomessuilla. 

Finnlamellin asiakkailla selkeästi ratkaisevimpina perusteina valintaansa ovat laatu ja talotehtaan luotettavuus. Tilaratkaisut ja talon ulkonäkö sekä myyjän ammattitaito ja myyjäpalvelut ovat myös vaikuttaneet valintaan. 

Finnlamelli tunnetaan yleisesti luotettavana ja kauniita, tilaratkaisuiltaan hyviä sekä laadukkaita taloja tekevänä yrityksenä

Finnlamellin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä talonsa valintaan ja ovat valmiita suosittelemaan muillekin. Tyytyväisyydessä talonsa pystytykseen Finnlamelli on koko toimialan parhaimmistossa.

 

finnlamellilogo

 

Yhteystiedot

Finnlamelli Oy
Teollisuustie 18
62900 Alajärvi
P. 06-557 0300

www.finnlamelli.fi

 

FL Banneri 200x400 KotiOnni

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot