Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kontio

Kontio on maailman suurin hirsitalojen valmistaja. Kontion panostus arkkitehtuuriin ja kokonaisvaltaiseen suunnitteluun näkyy käytännöllisinä ja kauniina talomalleina, joista löytyy jokaiseen makuun jotakin. Joustavan toimintatavan ansiosta myös muunnokset ja täysin yksilölliset talot ovat mahdollisia. Kontiotuote on osa PRT-Forest -konsernia.

 

Tuotteet ja palvelut

Kontion rakennukset tehdään joko lamelli-, höylä-, tai kevythirsistä. Tuotevalikoimassa on mallistot omakotitaloille, kakkoskodeille huviloille, saunoille ja pihapiirin rakennuksille.

Suunnittelupalvelun lisäksi Kontiolta saa pystytyspalvelun ja yhteistyökumppaneiden avulla asiakkaalle voidaan tarjota rakentamispalvelut aina muuttovalmiiseen kotiin asti. Kontiolla on edustajaverkosto ympäri Suomen, 26:lla paikkakunnalla.


Kontio sisa

Mallisto ja räätälöinti

Kontiolta löytyy Suomen laajimmat hirsitalo-, kakkoskoti-, huvila- ja saunamallistot sekä myös pihapiirituotteet, kuten kesäkeittiöt, aitat ja varastot. Mallistosta löytyy laaja valikoima suosittuja, suomalaiseen makuun sopivia malleja sekä vakituiseen asumiseen että kakkoskotikäyttöön niin perinteisellä, kuin modernillakin arkkitehtuurilla. Samasta perusmallista löytyy usein vaihtoehtoja erilaisiin tilaratkaisuihin ja ulkonäköön. Kontion asiakkaat valitsevatkin usein suoraan mallistosta oman talonsa, tai hieman muunneltuna.

Kontion normaalitoimitus sisältää rakennuksen puuosat ikkunoineen ja ovineen, kattoristikot ja aluskatteet. On mahdollista tilata myös jättitoimitus, jolloin pakettiin tulee myös lämmöneristeet, vesikate, kiintokalusteet, kodinkoneet ja ilmanvaihtolaitteisto.

Yhteystiedot

 www.kontio.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan?

rts_tutkii_logo_pieni

Kontion valinneilla asiakkailla valintaperusteina ovat painaneet erityisesti laatu ja tehtaan luotettavuus.

Kontio mielletään yleisesti koko omakotitoimialan parhaimmistoon mm. valmistajan luotettavuudessa, mallivalikoimassa, tilaratkaisuissa, laadussa, esitteissä/nettisivuissa, myyjäpalveluissa ja talomallien ulkonäössä. Myös kokonaiskuvaltaan Kontio on parhaimmistoa.

Kontion asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä talotoimitukseensa ja talotehtaaseen ja suosittelevat merkkiä myös muille rakentajille.

Lue lisää Kontiosta suomirakentaa.fi:ssa:

Uutta hirsiarkkitehtuuria Kontiolta

kontiologo

Yhteystiedot

Kontiotuote Oy
Ranuantie 224
93100 Pudasjärvi
P. 020 77 07 400

www.kontio.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot