Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kontio

Kontiotuote Oy, yleisesti tunnettu Kontiona, on maailman suurin hirsitalojen valmistaja. Kotimaan myynnin lisäksi vientiä on noin 20 eri maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Ruotsi, Ranska ja Norja. Pudasjärven tehtaalla se ainoana hirsitalotuottajana maailmassa jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi asti.

Kontion panostus arkkitehtuuriin ja kokonaisvaltaiseen suunnitteluun näkyy käytännöllisinä ja kauniina talomalleina, joista löytyy jokaiseen makuun jotakin. Joustavan toimintatavan ansiosta myös muunnokset ja täysin yksilölliset talot ovat mahdollisia. Kontiolla on laajimmat talo-, kakkoskoti-, huvila- ja saunamallistot sekä piharakennukset.

rts_tutkii_logo_pieniMitä talotoimittajassa arvostetaan

Kontion valinneilla asiakkailla valintaperusteina ovat painaneet erityisesti tehtaan luotettavuus ja talon ulkonäkö. Myös yleinen laatutaso on vaikuttanut valintaan.

Kontio mielletään yleisesti koko omakotitoimialan kärkiyrityksiin lähes kaikissa ominaisuuksissa mm. valmistajan luotettavuudessa, tilaratkaisuissa, talojen ulkonäössä ja esitteissä/nettisivuissa, suunnittelupalvelussa ja toimitussisällössä. Talojen laadussa, myyjien ammattitaidossa, myyjäpalveluissa ja mallivalikoimassa Kontio mielletään koko toimialan ykköseksi. Myös kokonaiskuvaltaan Kontio on arvostelussa ykkösenä. Kontion omat asiakkaat ovat valmiita suosittelemaan merkkiä muillekin.

 

Yhteystiedot

www.kontio.fi

 

Lue lisää Kontiosta suomirakentaa.fi:ssa:

Uutta hirsiarkkitehtuuria Kontiolta

 

Yhteystiedot

Kontiotuote Oy
Ranuantie 224
93100 Pudasjärvi
P. 020 77 07 400

www.kontio.fi

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TUTUSTU 
KONTIO-MALLISTOON

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot