Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Ollikaisen Hirsirakenne

Ollikaisen Hirsirakenne Oy on laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu hirsivalmistaja Pirkanmaalta, joka suunnittelee, valmistaa ja rakentaa yksilöllisiä hirsirakennuksia Suomeen ja ulkomaille yli 40 vuoden kokemuksella.

 

Tuotteet ja palvelut

Haluamme varmistaa, että hirsitalostasi tulee juuri sinun näköisesi. Asiantunteva suunnittelupalvelumme on tukenasi koko rakennusprojektin ajan, aina ensisuunnitelmista valmiin talon viimeistelyyn. Ainutlaatuisen yksilöllisen hirsitalosi suunnittelu alkaa rakennussuunnitelman laatimisesta, sekä budjettisi ja käyttötarpeidesi huolellisesta kartoittamisesta, joka tehdään yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa. Suunnittelun pohjaksi voit toimittaa oman pohjapiirustuksesi tai valita muokattavaksi jonkun valmistaa malleistamme. Tarvittaessa voimme myös suunnitella sinulle alusta pitäen oman, uniikin hirsitalon.

Ollikaisen pystytyspalvelu takaa projektisi onnistumisen. Meiltä saat käyttöösi tarpeidesi mukaan räätälöidyn pystytyspalvelun, tarkoittipa se sitten täyttä avaimet käteen -palvelua tai apumiestä työmaallesi. Suosituin pystytyspalveluistamme on sateelta suojaan -paketti, jossa rakennus pystytetään aluskatteelle. Tämän jälkeen voit itse toteuttaa sisustusratkaisut makusi mukaan.

ollikainen 2

Hirsivalinta viimeistelee kotisi ulkonäön. Valikoimaamme kuuluu sekä pyörö- että höylähirsiä, joita molempia on saatavana sekä massiivi- että lamelliversioina, 94 millisestä aina 270mm superhirteen saakka.

 

Mallisto ja räätälöinti

Hirsitalomallistomme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisiin maisema- ja asumistarpeisiin upeasti mukautuvia vaihtoehtoja. Halusitpa sitten modernin tai perinteisemmän hirsitalon, löydät suosikkisi mallistostamme. Uudistettu Modern-mallistomme edustaa selkeälinjaista skandinaavista muotoilua. Country-mallistomme puolestaan tarjoaa klassista tyylikkyyttä perinteitä arvostaville.

Ollikaisen ammattitaitoiset edustajat auttavat sopivan mallin löytämisessä. Ollikaisen Hirsirakenteella on myyntipisteet Tampereella, pääkaupunkiseudulla, Mikkelissä, Turussa, Lappeenrannassa ja Ruovedellä.

 ollikainen 3

 

Yhteystiedot

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

Ollikaisen kotisivut: www.ohr.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Ollikainen tunnetaan erityisesti kotiseudullaan Pirkanmaalla mm. yksilöllisestä suunnittelusta ja pitkälle viedyistä palveluistaan avaimet käteen -periaatteella.

Lähes jokainen rakennus suunnitellaan alusta alkaen yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi. Hirsivalikoimaan kuuluvat sekä höylä- että pyöröhirsituotteet, joita molempia saa perinteisestä massiivihirrestä ja liimatusta lamellihirrestä.

ollikaisenlogo

 

Yhteystiedot

Ollikaisen Hirsirakenne Oy

010 8357 500

www.ohr.fi

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot