Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Honkatalot

Honkatalot on perheyritys jo neljännessä polvessa ja tunnettu niin Suomessa kuin maailmalla korkealuokkaisista hirsitaloistaan. Yksilöllinen suunnittelu, huippuunsa viimeistelty detaljiikka, ekologisuus ja hyvinvointi ovat Honkatalojen asiakkaille tärkeitä valintakriteerejä. Honkatalot valmistaa hirsitalojen lisäksi pre-cut -tekniikalla valmistettavia ekopuutaloja, puupalkkitaloja sekä näiden yhdistelmiä. Moderni puuarkkitehtuuri on yrityksen erikoisosaamista. 

 

Tuotteet ja palvelut

Honkatalojen materiaalivalikoimaan kuuluvat hirsitalot, puurunkoiset ekopuutalot sekä pilaripalkkitalot. Raaka-aineena käytetään vain suomalaista, parhaat laatuluokat täyttävää puuta. Honkatalot ovat saavuttaneet menestystä mm. vuoden hirsitalo-kilpailussa, Mäntyharjun loma-asuntomessuilla ja Mikkelin asuntomessuilla yleisön suosikkitalona.

Honkatalolla on tarjolla arkkitehtisuunnittelupalvelu jonka lähtökohtina ovat asiakkaan tarpeiden huomioiminen, sekä luottamuksellinen asiakassuhde. Suunnittelupalvelu on mukana alusta asti kartoittamassa asiakkaan tarpeet ja tontin mahdollisuudet, sekä erityispiirteet. Suunnittelupalvelu voi vastata koko suunnitteluprosessista luonnosvaiheesta toteutukseen asti. Pohjana voidaan käyttää olemassa olevaa talomallia, tai suunnitella täysin yksilöllinen ratkaisu.

Yrityksellä on koko Suomen kattava myyjäverkko.

honkatalot custom home2

 

Mallisto ja räätälöinti

Moderni puuntyöstöteknologia mahdollistaa lähes rajattomat arkkitehtoniset ja rakenteelliset ratkaisut. Honkataloilla jokainen talo tuotetaan yksilöllisesti joko mallistoista tai yksilöllisen arkkitehtisuunnittelun pohjalta. Honkataloilta löytyy kattavat hirsitalo- ja huvilamallistot, joista löytyy useita vaihtoehtoja niin moderniin kuin perinteisempään tyyliin.

 

Yhteystiedot

Honkatalot Oy

Kitulanmäentie 42
63640 Ritola-Töysä
P. 0201 758 400

www.honkatalot.fi 

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Honkatalojen valinta perustuu erityisesti ulkonäköön. Myös yksilöllinen suunnittelu ja myyjän siantuntemus ovat valintaa ratkaisseet. Talot tehdään asiakkaille yksilöllisesti räätälöityinä. Jokainen talo on erilainen.

honkatalotlogo

Yhteystiedot

Kitulanmäentie 42
63640 Ritola-Töysä
P. 0201 758 400

www.honkatalot.fi

 

honkatalot banneri

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot