Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

PolarHouse

PolarHouse valmistaa yksilöllisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä perinteisellä lämpöhirsirakenteella että modernilla vaakaverhouksella. Talot saa myös hengittävällä puukuitueristeellä.

 

Tuotteet ja palvelut

PolarHouse-kodeissa on rakenteena lämpöhirsi, jossa yhdistyy moderni elementtirakenne ja jykevän hirsitalon ulkonäkö. Massiivihirsirakenteisiin verrattuna PolarHousen ulkoseinä on täysin painumaton ja erittäin energiatehokas. Ulkoverhouksena käytettävä hirsipaneeli on 21mm tai 28mm paksua, mikä tekee siitä selvästi tavanomaista lautaverhousta kestävämmän. Talojen julkisivupinta voi olla hirsimäinen tai moderni kapealla saumalla.

Lämpöhirsitalot ovat energiataloudellisia ja kauttaaltaan korkealaatuisista raaka-aineista ja komponenteista valmistettuja. Myös vapaa-ajantaloissa on ympärivuotinen asuttavuus ja omakotitalon asumismukavuus. Asennukset sujuvat nopeasti, sillä ulkoseinät ovat tehtaalla pitkälle valmiiksi tehdyt ja hirsitaloille tyypillisiä painumavaroja ei tarvitse miettiä.

PolarHouse tekee omakotitalon ja lomatalon rakentamisen asiakkailleen mutkattomaksi, turvalliseksi ja edulliseksi. Asiakas asioi PolarHouse-talomyyjän kanssa ja hänelle pyritään löytämään vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin alusta asti. Asiakkalle syntyy selkä kokonaiskuva lopputuloksesta, asiakkaalle on myös mahdollista toteuttaa lämpöhirsitalo omien suunnitelmien ja muun aineiston pohjalta.

Talopaketin keskimääräinen toimistuaika on noin 8 viikkoa tilauksesta.

 polarhouse Mikkelin talo sisakuva

Mikkelin kohteen oleskelutila on PolarHousen taloille tyypillisen avara ja valoisa. Kuva: PolarHouse.

 

Mallisto ja räätälöinti

PolarHousen periaatteena on, että asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioidaan aina erikseen. Valmiit omat mallistot löytyy mökkien, huviloiden ja omakotitalojen suunnittelun pohjalle. Valmiiksi suunnitelluista malleissa on hyväksi todetut pohjaratkaisut ja tyylisuuntia on useita.

Yrityksen lämpöhirsitalot ovat huippulaatua niin suunnittelun, materiaalivalintojen kuin tuotannonohjauksen ja asennuksenkin osalta. Tilaratkaisut ovat moderneja eli oleskelutilat ovat valoisia, terasiit avaria, sekä pesu- ja saunatiloihin on panostettu ja ne on varustettu pukuhuoneilla. Tämä ei tarkoita pelkästään suuria loma-asuntoja, vaan myös pienten vapaa-ajan asuntojen asumismukavuudessa on pyritty omakotimaisuuteen. Jokainen PolarHouse-talo ylittää kirkkaasti puutalorakentamisen vaativat pohjoismaiset normit.


 

Lisätiedot

Polar House Oy

P. 020 755 9070

www.polarhouse.com

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

PolarHousen tuotepalvelua ostetaan laadun, luotettavuuden ja lämpötalouden perusteella innokkailta ja osaavilta myyjiltä.

PolarHousen asiakkaille ratkaisevina kriteereinä on ollut useimmiten tilaratkaisujen sopivuus, asiantuntevat myyjät ja hyvät myyjäpalvelut.

PolarHouse tunnetaan yleisesti hyvistä tilaratkaisuista, osaavista myyjistä ja hyvistä näyttelytaloistaan.

polarhouselogo

Yhteystiedot

Polar House Oy
Sannitie 2
94450 Keminmaa
P. 020 755 9070

www.polarhouse.com

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot