Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on kahden kuusamolaisen perheyrityksen - Pölkky Oy ja Kuusamo Hirsitalot Oy - yhteenliittymä, joka on jalostanut pohjoisen Suomen puuraaka-aineista lopputuotteita jo yli 40 vuoden ajan. Jalostuksen huipentumana ovat yrityksen valmistamat korkeatasoiset hirsitalot ja -huvilat.


Kaikki rakennukset valmistetaan Kuusamossa. Merkki on vahva sekä loma-asuntomarkkinoilla että hirsitaloissa. Hyvä esimerkki tästä on suuren suosion saavuttanut muunneltava ja skaalattava Nuuna, joka on menestynyt sekä taloissa että loma-asunnoissa ja myös kansainvälisesti. Kuusamo Hirsitalojen tyypillinen asiakas on lapsiperhe, jolle sisäilman laatu ja rakenteiden kosteusturvallisuus ovat kaiken lähtökohta.

 

Tuotteet ja palvelut

Valmistaja on tunnettu paitsi perinteisen tyylin hirsitaloistaan, myös hyvin modernien ja yksilöllisten talojen valmistajana. Merkittävä osa yrityksen tekemistä taloista on asiakaan omiin suunnitelmiin tai luonnoksiin perustuvia. Kuusamo Hirsitalojen käyttämä puuraaka-aine, pohjoinen mänty ja kuusi, on saanut kiitosta korkeasta laadustaan myös rakentamisen ammattilaisilta. 

Tyypillisin toimitusaika on 6 viikkoa tilauksesta, mutta ruuhka-aikaan kevät-kesäkuukausina toimitusaika voi olla jopa 10 viikkoa. Tavallisin toimituslaajuus on ns. puuosatoimitus, joka tuodaan asiakkaan tontille. Suurin osa asiakkaista valitsee toimitukseen mukaan myös vesikatteen ja eristeet. Valmistaja järjestää asiakkaan niin halutessa myös runkopystytyksen.

Saapunki 8535

 

Mallisto ja räätälöinti

Talojen lisäksi yrityksellä on laaja mallisto talvihuviloita, kesämökkejä, aittoja, saunoja ja autotalleja.

Asiakas saa palvelukseensa kokeneen hirsirakentamiseen erikoistuneen suunnittelupalvelun. Kuusamo Hirsitaloilla on maan kattava kumppaniverkosto, jonka avulla asiakas voi tilata rakennuksen haluamaansa valmiusasteeseen.

 

Edustajat

Kuusamo Hirsitaloilla on Suomessa kattava 20 talomyyjän verkosto. Kuusamo-myyjän tehtävänä on etsiä uutta kotia etsivälle perheelle parhaiten sopiva talomalli ja tarvittaessa räätälöidä siitä asiakkaan tontille ja elämäntilanteeseen parhaiten sopiva kokonaisuus.

 

Lisätietoja

Kuusamo Hirsitalot

puhelin 08-868 9900

www.kuusamohirsitalot.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan:

Kuusamo Hirsitalojen asiakas päätyy valintaansa usein talon laadun, valmistajan luotettavuuden, yksilöllisen suunnittelun,  tilaratkaisujen/mallin ja myyjän ammattitaidon ja asiantuntemuksen vuoksi.

Kuusamo Hirsitalojen luotettavuutta valmistajana, rakennusten ulkonäköä ja laatua arvostetaan yleisesti rakentajien keskuudessa.

Kuusamo Hirsitalojen asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä talotoimitukseen ja tehtaaseen.

 

 

Lue lisää Kuusamo Hirsitaloista:

Kuusamo Hirsitalojen Nuuna rakentajien suosiossa

kuusamologo

Yhteystiedot

Kuusamo Hirsitalot Oy
Sossonniementie 22
93600 Kuusamo
P. 08-868 9900

www.kuusamohirsitalot.fi

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot