Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Timber-Hirsi

Timber-hirsi tunnetaan moderneista malleistaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Vaativiin rakenteisiin on myös painumaton hirsi: Joonas Massiivipuutalo.

 

Tuotteet ja palvelut

Timber-Hirrellä on kokemusta yli 14 000 hirsirakennuksen tekemisestä. Tuotteiden raaka-aineena käytetään kestävän kehityksen mukaisesti suomalaista kuusta. Korkealaatuinen kuusihirsi on lähes halkeilematon ja vääntymätön ja sen väri pysyy kauniin vaaleana vuodesta toiseen.

Toimitussisällöt vaihtelevat omatoimirakentajalle suunnatusta materiaalipaketista täysin valmiiseen. Erityisesti pienten rakennusten, kuten pihasaunojen ostaminen on tehty helpoksi: rakennus tuodaan parhaillaan kokonaisena pihalle ja valmiina käytettäväksi.

Timber-hirsimyyjällä on valmiina hyvistä yhteistyökumppaneista koostuva verkosto, jonka ansiosta rakentaminen on helppoa. Asiakaslähtöisyys on tärkeää, jonka myötä palvelua löytyy myös rakentamisen jälkeen, eli mahdolliset lisärakennukset, laajennukset ja huoltotyöt onnistuvat.

 

Mallisto ja räätälöinti

Timber-Hirreltä löytyy laajat mallistot omakotirakentamiseen, vapaa-ajan rakentamiseen, saunoihin ja muihin piharakennuksiin. Valmiista malleista löytyy usein sopivat ratkaisut joko sellaisenaan, peilikuvana tai hieman muuteltuna.

Tutustu mallistoihin yrityksen kotisivuilla: www.timber-hirsi.fi

  

Yhteystiedot

Timber-Hirsi Oy

www.timber-hirsi.fi

 

Mitä talotoimittajassa arvostetaan

Timber-Hirren asiakkaat perustelivat valintaansa yksilöllisellä suunnittelulla ja ulkonäköseikoilla.  Myös myyjäpalveluilla on suuri merkitys.

timber hirsi logo netti

 

 

Yhteystiedot

Timber-Hirsi Oy

www.timber-hirsi.fi

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot