Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Asfalttiurakointi KK Oy

Asfalttiurakointi KK Oy tarjoaa asfaltti-, maanrakennus-, kivi- ja kestomerkintätöitä pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Yrityksellä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen kokonaisurakoiden tarjoamisesta niin yksityishenkilöille kuin yrityksille, kunnille ja kaupungeille.

Tuotteet ja palvelut

Asfalttiurakointi KK Oy:n palveluvalikoima kattaa ratkaisut pienpaikkauksista suuriin kokonaisurakoihin. Asfaltointitöiden lisäksi palveluihin kuuluvat pohjatyöt, massanvaihdot ja kiviainestoimitukset. Lisäksi yritys tekee kivitöitä isoista aloista aina reunakivien asentamiseen.

Uudiskohteiden lisäksi Asfalttiurakointi KK tekee vuosittain paljon pienpaikkauksia ja asfaltoinnin uusimisia vanhoihin kohteisiin. Yritys tekee myös merkintätöitä, kuten parkkiruutujen maalausta pihoille. Erikoisratkaisuna Asfalttiurakointi KK tarjoaa myös kuvioitua asfalttipintaa, jolla pihaan saadaan luotua tunnelmaa ja luonnetta erilaisten kuvioiden avulla.

asfalttiurakointikk kuviopiha

Asfalttiurakointi KK:n toteuttama kuvoitu asfalttipinta tuo pihaan eloa ja näyttävyyttä.

 

Yrityksen ammattilainen tekee kunto- ja tarvekartoituksen pyydettäessä veloituksetta, tarvittaessa kartoitetaan toimenpiteitä 1-5 vuoden aikajaksolle. Suuriin alan toimijoihin nähden Asfalttiurakointi KK on joustava, nopea ja kustannustehokas. Tyypillisen pientalon pihatyö tehdään noin 1-2 päivässä. 

Asfaltointiurakkaan kuuluu aina tyypillisesti pohjatyöt, eli normaalisti murske ja pintamaan profilointi tai tarvittaessa massanvaihdot. Pohjatöissä ammattitaito on tarpeen, jotta piha ei pääse routimaan, eikä pihalle pääse syntymään lammikoita.

asfalttiurakointikk 2

 

Ota siis yhteyttä ja pyydä edustaja paikan päälle tutustumaan kohteeseesi!

 

Yhteystiedot

Asfalttiurakointi KK Oy

Torikatu 2 A 27

04200 Kerava

kk(at)asfalttiurakointikk.fi

www.asfalttiurakointikk.fi

 

 asfalttiurakointikk logo

 

Yhteystiedot

Asfalttiurakointi KK Oy

Nahkurinpolku 7 C 24

04200 Kerava

kk(at)asfalttiurakointikk.fi

www.asfalttiurakointikk.fi

 

Älä ohita - ainakaan asfalttiasioissa!

 

>> Jätä tarjouspyyntö tästä

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot