Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Seinävessa on helppo asentaa ja hoitaa

IDO:

Seinä-wc tarjoaa uudenlaista mukavuutta asumiseen. Se myös säästää tilaa ja on helppo pitää puhtaana.

 

Asentaminen ja huolto on helppoa

Seinä-wc asennetaan sille suunniteltuun telineeseen. Kaikki osat on kehitetty toisiinsa sopiviksi. IDOn seinävessojen asennus on tehty todella helpoksi valmiiden Geberit-asennustelineiden yhteyteen selkeiden ohjeiden ja apumerkintöjen avulla. Kun tuote on kerran asennettu, se seisoo paikoillaan vuosikausia.

Suurin etu tulee seinävessan huollosta. Vessa tai kylpyhuoneen lattia on helppo pitää puhtaana. Huuhtelumekanismin huolto onnistuu huuhtelupainikkeen kautta. Kaikki koneiston osat mahtuvat painikkeen alla olevasta huoltoluukusta ulos.

Helppo huollettavuus on huomioitu myös uudessa IDO Glow Rimfree® -wc:ssä, jossa ei ole perinteistä huuhtelukaulusta. Tämän ansiosta siinä ei ole ylimääräisiä piilopaikkoja lialle ja bakteereille. Yhdessä helposti puhdistettavan Smart-lasitteen kanssa se tekee wc:stäsi erittäin hygieenisen ja helpon pitää puhtaana. Kaikki IDO Glow -sarjan wc:t ovat täysin huuhtelukauluksettomia rimfree-malleja.

 

Seinä-wc on toimiva ja kestävä

IDOn seinävessan rakenteet ovat turvallisia ja hyvin testattuja. Kylpyhuoneen kosteussuoja tehdään aina asennustelineen taakse, jolloin mahdollinen vuoto ei pääse rakenteisiin. Lattian rajaan suositellaan jätettävän pieni aukko, josta mahdollinen veden poispääsy varmistetaan. Viemäröinti vastaa perinteisen lattia-wc:n viemäröintiä.

Seinä-wc on mitoitettu kestämään 400 kilon painon, eli romahtaminen ei käytännössä ole mahdollista, vaikka pytyn päälle nousisi seisomaankin.

 

Lisätietoja

IDO 

www.ido.fi

GEBERIT

www.geberit.fi

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot