Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

IDO: Uusi kokonaisvaltainen sisustusratkaisu kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

IDO:

IDO Glow on uusi kylpyhuonemallisto, joka kattaa kaikki kylpyhuonetuotteet wc-istuimesta kaapistoihin. Mallisto on suunniteltu vastaamaan kaikenkokoisten kylpyhuoneiden tarpeisiin lattiasta kattoon saakka. Malliston keskiössä ovat toimivuus ja design.

Kuva: IDO

 

Laaja mallisto kaapistoja

IDO Glow –sarjan tuotteista löytyy yhteensopiva sisustusratkaisu isoihin ja pieniin kylpyhuoneisiin. Uutuutena mukana ovat allaskaappipaketit, jotka yhdistävät uudet hanasaarekkeelliset pesualtaat laadukkaisiin kaapistoihin.

Kalusteet on tehty kosteutta kestävästä MDF-levystä ja valittavana on lukemattomia värivaihtoehtoja valkoisesta tammeen tai mihin tahansa yli 2000 värivaihtoehdosta. Kaikki IDO Glow -kalusteet on suunniteltu toistensa kanssa yhteensopiviksi niin ulkonäön kuin käytännönkin kannalta.

Yksi sisustajan suurimmista haasteista niin kylpyhuoneessa kuin muissakin kodin tiloissa on säilytystilan puute. IDO Glow -sarjan kaapeissa on paitsi runsaasti säilytystilaa, myös sisäänrakennettuja ratkaisuja järjestyksen ylläpitoon. Korkea peilikaappi kätkee sisäänsä meikkauspaikan, mikä vapauttaa pesualtaan edustan muihin askareisiin ja oven sisäpuolella olevat hyllyt tuplaavat säilytystilan perinteisiin kylpyhuonekaappeihin nähden.

Alakaapin ylälaatikon laatikonjakaja puolestaan auttaa pitämään tavarat järjestyksessä ja niille kuuluvilla paikoilla, jolloin pikkutavarat pysyvät poissa näkyvistä. Lisävarusteena on saatavilla lukollinen laatikko, jossa esimerkiksi lääkkeet pysyvät turvallisesti poissa lasten ulottuvilta.

 

Uudet pesuallasmallit

Altaiden suunnittelussa on huomioitu erilaiset vaatimukset. IDO Glow -pesualtaat tuovat kylpyhuoneeseen paitsi tyylikkyyttä myös uudenlaista funktionaalisuutta. Esimerkiksi hanasaarekkeen ansiosta tilavampi allas pitää roiskeet altaan sisällä ja Smart-lasite helpottaa puhdistusta.

 

Wc-istuimet seinään tai lattialle

Kaikki IDO Glow -wc:t ovat Rimfree-malleja eli niissä ei ole lainkaan perinteistä, bakteereja keräävää huuhtelukaulusta. Niin ikään helposti puhdistettava Smart-lasite ja automaattinen Fresh wc -raikastin helpottavat arjen askareita. Uusi lattia-wc säästää myös vettä 0,5 litraa jokaisella huuhtelukerralla verrattuna aiempaan. Laajasta mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto erilaisiin tiloihin ja asennusratkaisuihin.

Kaikki IDO Glow -wc-istuimet ja -pesualtaat valmistetaan Suomen ainoalla saniteettiposliinitehtaalla Suomessa, Tammisaaressa.

 

Lisätietoja

IDO

www.ido.fi 

 

 

 


 

Yhteystiedot:

Geberit Oy
Lumijälki 2
01740 Vantaa

Puh. 010 662 302
https://www.ido.fi/etusivu/

 

Lataa esitteemme täältä

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot