Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Honka

Honka on Suomessa ja maailmalla erittäin tunnettu hirsitalobrändi. Tämän lisäksi Honka on vuosikymmenien ajan ollut johtava hirsitalotoimittaja myös maailmalla. Pitkän historiansa sekä lukuisten tuotekehitysinnovaatioidensa vuoksi Honka on koko toimialan edelläkävijä. Yritys on myös pörssinoteerattu. 

 

Mallisto ja räätälöinti

Hongan vapaa-ajan rakennusten valikoima on toimialan laajimpia sisältäen runsaasti vaihtoehtoja pienistä saunoista ympäri vuoden asuttaviin kakkoskoteihin asti. Paitsi kokoluokiltaan, myös muotoilultaan mallisto on runsas sisältäen niin vanhoja suosikkeja  kuin modernimpaakin arkkitehtuuria.

Runsaiden mallistovaihtoehtojen lisäksi Hongan tuotteet voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Joukossa on ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja kakkoskoteja. Korkea laatu, moderni design sekä terveellisen asumisen ratkaisut ovat Hongalle ja heidän asiakkailleen tärkeitä.

 

Mitä Hongassa arvostetaan

Hongan valinneet perustelevat valintaansa erityisesti Hongan luotettavuudella, toimitusvarmuudella ja arvostuksella, talon ympäristöön sopivalla ulkonäöllä, korkealla laadulla ja tilaratkaisujen/mallin sopivuudella.

Rakentajille yleensä on jäänyt erinomainen mielikuva Hongasta. Honka on joko ykkösenä tai kakkosena liki kaikissa ominaisuuksissa. Näitä ovat mm. valmistajan luotettavuus, mallivalikoima, toimituksen täydellisyys, ulkonäkö, tilaratkaisut, laatu, esitteet, esittelyt/näyttelyt ja kokonaisarvostuskin on kärkiluokkaa.

 

Lisätietoja

Honkarakenne Oyj

www.honka.fi

 

 

Lue lisää Hongasta suomirakentaa.fi:ssa:

Honka - Arvokkaimmalle ajallesi

Laadukas Honka-talo säilyttää arvonsa

Honka

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot