Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Loma-asunnon ja sen valmistajan valinta

Mökkimerkkiä valitessa kyse on usein hyvän ja sopivan mallin löytymisestä ja tietysti ympäristöön sopivuudesta. Laatu on myös painavana seikkana oikeaa toimittajaa valitessa. Valmistajan luotettavuus ja toimitusvarmuus sekä arvostus painavat entistä enemmän.  Mökkimyyjän ammattitaidolla ja aktiivisuudella on tärkeä rooli, kun mallin ohella haetaan sopivaa ulkonäköä, yksilöllistä suunnittelua ja myös hinta-laatusuhdetta.

Kuva: Finnlamelli  

On selvää, että valintaan vaikuttaa myös millaisesta materiaalista mökki tehdään, lautarakenteisena, lämpöhirrestä, pyöröhirrestä, massiivihirrestä vai liimahirrestä. Eri merkkien asiakkaat valitsevat mökkinsä valmistajan painottaen eri syitä. Näistä valintatekijöistä ja arvostuksista on kerrottu tässä oppaassa kohdassa Loma-asuntovalmistajat esittelyssä. 

Runsaaseen tarjontaan voi tutustua internetissä ja valmistajien esitteiden pohjalta. Konkreettisemmin rakentajat saavat ideoita ja suosituksia tuttavien mökeillä käydessään, myyjien mökkinäyttelyissä tai mökkivalmistajan luona. Ammattitaitoinen mökkimyyjä osaa kertoa toiveiden mukaisista vaihtoehdoista.

 

Tutustu seuraavaksi suurimpiin mökkivalmistajiin: Suurimmat loma-asuntotoimittajat

 

 

VALINTAOPPAAT

Tutustu oppaisiimme:

Valintaoppaita voit tilata täältä >>>

 

 

vertia banneri

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot