Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Hormi- ja tulisijayritykset

nunnauuni

 

 

 

NunnaUuni Oy valmistaa ja kehittää varaavia vuolukivitulisijoja. Nunnanlahden Uuni Oy aloitti varaavien tulisijojen teollisen valmistuksen perustamisvuotenaan 1982. NunnaUunin tuotteisiin kuuluvat vuolukivitulisijat ja injektoritakat, sekä vuolukivikamiinat.

Tutustu tarkemmin: NunnaUuni - aito vuolukivitakka

 

tiileri

Tiileri on kotimainen yritys, joka on valmistanut poltettuja tiiliä jo yli 60 vuoden ajan. Tiileri on useille rakentajille tuttu merkki, sillä yrityksen laajasta tuotevalikoimasta toteutetaan niin tulisijoja, piippuja, tiilijulkisivuja, sisäseiniä, kuin märkätilaverhouksiakin.

Tutustu tarkemmin: Tiileri

 

tulikivilogo

Tulikivi on perheyhtiö ja se on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Yrityksen tuotevalikoimiin kuuluu tulisijojen lisäksi myös sisustuskivet, kuten keittiötasot, laatat, mosaiikit, pihakivet ja niiden lisäksi saunan kiukaat ja kiukaiden taustakivet.

Tutustu tarkemmin: Tulikivi - varaavat tulisijat

 

uunisepatlogo

Turun Uunisepät on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja sillä on omia Uunistudioita ympäri Suomea 11 paikkakunnalla.

Tutustu tarkemmin: Uunisepät

 

Valmistuli - Elävä tuli jokaiseen kotiin

Valmistulen tuotteet valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassa Perhossa. Valmistuli on uudisrakentajalle suunniteltu tulisijakonsepti, jossa sekä savupiippu, että takka tuodaan kokonaisina ja asennetaan toimintakuntoon parhaillaan muutamassa tunnissa. Tutustu tarkemmin: Valmistuli

 

Turun Uunisepät on Pohjoismaiden suurin kaakeliuunien valmistaja. Yritys on toiminut vuodesta 1982 ja sillä on omia Uunistudioita ympäri Suomea 11 paikkakunnalla.

Tutustu tarkemmin: Uunisepät

 

Hormivamistajat

Leca logo vektoroitu opt

Leca-hormisto on perinteinen ja pisimpään markkinoilla ollut harkkohormi.  Leca kuuluu Saint-Gobain konserniin ja tuotteita markkinoi Suomessa Weber. Weber valmistaa ja markkinoi rakennustuotteita ja ratkaisuja Leca-, Kahi- ja Vetonit-tuotemerkeillä, jotka ovat olleet pitkään tuttuja sekä ammattilaisille että pienrakentajille.

Tutustu tarkemmin: Leca hormit

 

schiedellogo

Schiedel on Suomen suosituin hormivalmistaja. Piippujen juuret ovat Saksassa, jossa saman niminen yritys aloitti toimintansa jo v. 1946. Schiedel Savuhormistot Oy kuuluu BMI Group - konserniin, joka on suuri kansainvälinen katteiden ja savupiippujen toimittaja. Schiedelin tuotevalikoima käsittää niin harkko- kuin metallipiiput.

Tutustu tarkemmin: Schiedel

 

wienerberger

Wienerberger on maailman johtava tiilen valmistaja ja sen tuotevalikoimasta löytyy tiilet myös hormien ja tulisijojen muuraukseen. Suomen tiilitehdas sijaitsee Korialla ja tiilien tuotenimenä on Terca-tiilet.

Tutustu tarkemmin: TERCA-hormit ja tulisijat | Wienerberger

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot