Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Valmistuli

Valmistuli on uudisrakentajalle suunniteltu tulisijakonsepti, jossa sekä savupiippu, että takka tuodaan kokonaisina ja asennetaan toimintakuntoon parhaillaan muutamassa tunnissa. Erityisen suosittu Valmistuli on talotoimitusten yhteydessä. Valmistulen tuotteet valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassa Perhossa. Oman takkamalliston lisäksi Valmistuli Oy tekee yhteistyötä muun muassa Tulikiven kanssa, joten takkavalikoima on laaja.

onrakenne asennus

 

Kokonaispalvelu tulisijatoimituksiin

Valmistuli hoitaa talotoimitukseen liittyvän kokonaispalvelun tulisijan osalta. Valmistuli-yksikön lähtökohtana on selkeä, asiakaslähtöinen palvelu. Palvelun avulla talotoimitukseen sisältyvään tulisijaan tehdään tarvittavat muutokset siten, että kaikki asiakkaan tarpeet tulevat huomioiduksi.

Valmistuli toteuttaa asiakkaan muutosvalinnat sekä organisoi toimituksen ja asennuksen.

 

Kattava tuotevalikoima

Valmistuli -tuotekokonaisuus on rakennettu niin, että se kattaa talotoimituksessa kaikki tulisijoihin liittyvät osa-alueet. Käytössä on Tulikivi Oyj:n ja Nordpeisin koko tulisijamallisto. Useimpiin tulisijoihin voidaan sijoittaa lämmönsiirtimet, joiden avulla osa lämpöenergiasta voidaan siirtää vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja käyttöveden esilämmitykseen.

Valmistuli-toimitukseen valitaan sopiva hormiratkaisu paloturvallisesta OnPiippu-mallistosta.

Tulikivi-tuotteiden lisäksi Valmistuli-valikoimaan kuuluu laaja OnTakka-mallisto sekä muita kiertoilmatakkoja, kaminoita, kiukaita, muuripatoja ja liesiä.

 

Nopeat asennukset

Valmistuli-toimituksissa käytettävät tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman valmiiksi kokonaisuuksiksi valvotuissa tehdasolosuhteissa.

Tulisija ja hormi tuodaan kokonaisina sekä viimeisteltyinä asennuspaikalle aina, kun se on mahdollista. Tämän seurauksena asennukset ovat nopeita - useimmiten tulisijapaketti on käyttövalmiina muutamassa tunnissa.

 

Yhteystiedot

Valmistuli Oy

www.valmistuli.fi 

Palvelunumero:

010 2290 750

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot