Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kysy lakiasioista - asiantuntijamme vastaavat.

Onko sinulla kysymyksiä tai ajatuksia pienrakentajan lakiasioihin liittyen? Annamme neuvontaa ja vastaamme kysymyksiinne koskien rakentamisen, remontoimisen ja asumisen ongelmatilanteita ja virhevastuita. Pyrimme vastaamaan viimeistään kahden viikon sisällä. Rakentamisen ja asumisen kumppani lakiasioissa, Asianajotoimisto Veneskoski Oy.Sähköpostisi
Nimesi
Viesti

Päättäjäpankki

paattajapankki nappi

Verkostoitumistyökalu markkinoinnin ja myynnin käyttöön

Päättäjäpankki on rakentamisen ammattilaisrekisteri, josta löytyy noin 30 000 keskeistä rakentamisen päättäjää. Rekisteri toimii Internetissä ja on asiakkaan käytettävissä aina vuoden kerrallaan. Teemme päivityksiä ja haastatteluja rekisteriin pitkin vuotta kolmen hengen voimin.

Tarjoamme Päättäjäpankkia asiakkaillemme valikoidusti. Erityisesti se on tarkoitettu henkilökohtaisen myynnin käyttöön eli sopivien kumppanuuksien ja kohteiden hakuun. Hyvin tehdyistä tiedotteista ja sähköpostiviestinnästä on myös hyviä kokemuksia.

 

Tavoita ammattirakentajat ja suunnittelijat helposti

Erityisesti seuraamme rakennusliikkeiden, suunnittelijoiden, kuntapäättäjien, taloteollisuuden ja rakennuttajien aikomuksia ja yhteydenpitotietoja. Rekisterissä olevat yritykset pyritään haastattelemaan puhelimitse kerran vuodessa.

Keskeiset kohderyhmät haastatellaan tarkentavalla kyselylomakkeella, jonka avulla tiedetään mm. minkä tyyppisiä projekteja näillä on menossa, tai tulossa. Kontaktit on helppo poimia tietokannasta listoiksi myynnin tarpeisiin.

Emme halua painottaa yritysten määrää vaan kumppanuuksien etsimistä. 

Tutustu Päättäjäpankin sisältöön tarkemmin tästä (pdf) >

 

Palvelemme tarvittaessa pitkälle

Päättäjäpankin käyttöoikeuden/tunnukset tarjoamme asiakasyritystemme omaan käyttöön tarpeen mukaan, tyypillisesti vuodeksi kerrallaan. Tarvittaessa rajaamme aluetta tai kohderyhmiä. Opastamme ja koulutamme rekisterin käyttöön tarpeiden mukaan.

Lisäpalveluina tarjoamme yhteisesti sovittavia suoramarkkinointipalveluja, kuten kirje-, sähköposti-, tai puhelinkampanjointia. Tärkeintä on asiakkuuksien ja kumppanuuksien aikaansaanti.

 

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä:

Aarne Jussila / 040 900 5601 / aarne.jussila(at)rti.fi

Jaakko Jussila / 040 900 5610 / jaakko.jussila(at)rti.fi

 

paattajapankki nappi

Tietosuoja

Rakennustutkimus RTS Oy ja Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy ovat suomalaisia rakennusalan asiantuntijayrityksiä. Olemme myös aktiivisia rekisterinpitäjiä. Meille on ensiarvoisen tärkeää kunnioittaa sekä kuluttajien että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yksityisyyttä ja tietosuojaa. Suomessa noudetaan EU/ETA-alueen tieto- ja yksityisyydensuojasäädöksiä sekä -direktiivejä. Tietosuojapolitiikkamme perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (EU) 2016/679.


Keräämme, ylläpidämme, käytämme itse ja välitämme rakennusalan yrityksille rekistereitä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Keräämillämme rekistereillä ja niiden hyödyntämisellä on näkemyksemme mukaan suuri hyöty koko rakennusalalle:

  1. uuden tutkimustiedon 
  2. alan yritysten keskinäisten yhteistyökumppanuuksien
  3. tehokkaamman ja kohdistetumman markkinoinnin ja viestinnän ja
  4. hyödyllisen tiedottamisen aikaansaamiseksi.

Haluamme osaltamme estää tietojen luvattoman käyttämisen, luovuttamisen ja muun asiattoman käsittelemisen. Yhteistyökumppaneidemme osalta pyrimme varmistamaan, että tietoja käytetään oikein tietoturvan ja turvallisen käytettävyyden takaamiseksi sekä asialliseen ja kohdistettuun markkinointiviestintään. Emme kannata turhaa roskapostia.

 

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteissa kuvaamme tarkemmin kunkin ylläpitämämme rekisterin käyttötarkoitusta ja tietosuojaa koskevat keskeiset tiedot. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteisiin.

Tietosuojaseloste - Suomi rakentaa -kontaktit, pienrakentajarekisteri

  • Pienrakentajarekisteriin "Suomirakentaa kontaktit", keräämme aikovien pientalorakentajien yhteystietoja pääasiassa rakennusalan messutapahtumissa sekä viranomaislähteistä. Messukyselyn yhteydessä vastaajat ovat antaneet suostumuksen tietojen rekisteröintiin ja luovutukseen. Tietoja hyödyntävät monet tunnetut rakennusalan yhteistyökumppanimme pääasiassa markkinoinnin ja myynnin kohdistamiseen.

Tietosuojaseloste - Tutkimusvastaajat -rekisteri

  • Tutkimusvastaajat -rekisteriä käytämme omien RTS-markkinatutkimustemme tekemiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja käsittelemme kaikkia henkilötietoja mahdollisimman luottamuksellisesti.

Tietosuojaseloste - Päättäjäpankki, ammattilaisrekisteri

  • Päättäjäpankki on rakennusalan ammattilaisrekisteri, jota aktiivisesti ylläpidämme. Rekisteriä hyödyntävät useat tunnetut rakennusalan yritykset yhteistyökumppanuuksien hakemiseen, myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin, sekä esimerkiksi viestinnän, tiedottamisen ja koulutusten järjestämiseen kohdistetusti ja tehokkaasti.

Tietosuojaseloste - RTS/RTI Asiakasrekisteri

  • Käytämme ja aktiivisesti ylläpidämme omaa asiakasrekisteriä a) asiakakassuhteiden hoitoon ja b) myynnin ja markkinoinnin tarpeisiimme.

 

 

Yhteydenotot

Kussakin tietosuojaselosteessa on esitettyohjeet ja yhteystiedot kyseisen rekisterin tietojen oikaisemiseksi tai poistamiseksi.

Jos mielessäsi on tietosuojapolitiikkaamme koskevia kommentteja tai kysymyksiä tai jos olet huolissasi yksityisyyden suojaamisesta tai tietojen käyttämisestä tai epäilet, että yksityisyyden suojaasi on loukattu, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Olemme pieni ja inhimillinen toimija ja käsittelemme pyyntösi tai reklamaatiosi luottamuksellisesti, ilman turhia viiveitä. Edustajamme ottaa tarvittaessa yhteyden antamaasi osoitteeseen.

Yhteystiedot

Suomirakentaa.fi näkyvyys

Suomirakentaa.fi on kattava tieto- ja palvelusivusto omakoti-, mökki- ja ammattirakentajille, päättäjille, korjaajille tai muuten rakentamisasioista kiinnostuneille. Sivuston sisältö perustuu RTS-tutkimuksiin ja täydentää osaltaan Valintaoppaiden sisältöä. Suomirakentaa -sivuilla on noin 1000 asia-artikkelia, joita pyritään päivittämään säännöllisesti.

Uskomme, että monikanavaisuus on tätä päivää. Haluamme tavoittaa pienrakentajat mahdollisimman kattavasti niin perinteisemmän printin kuin digitaalisen viestinnän avulla.

Alakategoriat

 

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot