Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Päättäjäpankki

paattajapankki nappi

Verkostoitumistyökalu markkinoinnin ja myynnin käyttöön

Päättäjäpankki on rakentamisen ammattilaisrekisteri, josta löytyy noin 30 000 keskeistä rakentamisen päättäjää. Rekisteri toimii Internetissä ja on asiakkaan käytettävissä aina vuoden kerrallaan. Teemme päivityksiä ja haastatteluja rekisteriin pitkin vuotta kolmen hengen voimin.

Tarjoamme Päättäjäpankkia asiakkaillemme valikoidusti. Erityisesti se on tarkoitettu henkilökohtaisen myynnin käyttöön eli sopivien kumppanuuksien ja kohteiden hakuun. Hyvin tehdyistä tiedotteista ja sähköpostiviestinnästä on myös hyviä kokemuksia.

 

Tavoita ammattirakentajat ja suunnittelijat helposti

Erityisesti seuraamme rakennusliikkeiden, suunnittelijoiden, kuntapäättäjien, taloteollisuuden ja rakennuttajien aikomuksia ja yhteydenpitotietoja. Rekisterissä olevat yritykset pyritään haastattelemaan puhelimitse kerran vuodessa.

Keskeiset kohderyhmät haastatellaan tarkentavalla kyselylomakkeella, jonka avulla tiedetään mm. minkä tyyppisiä projekteja näillä on menossa, tai tulossa. Kontaktit on helppo poimia tietokannasta listoiksi myynnin tarpeisiin.

Emme halua painottaa yritysten määrää vaan kumppanuuksien etsimistä. 

Tutustu Päättäjäpankin sisältöön tarkemmin tästä (pdf) >

 

Palvelemme tarvittaessa pitkälle

Päättäjäpankin käyttöoikeuden/tunnukset tarjoamme asiakasyritystemme omaan käyttöön tarpeen mukaan, tyypillisesti vuodeksi kerrallaan. Tarvittaessa rajaamme aluetta tai kohderyhmiä. Opastamme ja koulutamme rekisterin käyttöön tarpeiden mukaan.

Lisäpalveluina tarjoamme yhteisesti sovittavia suoramarkkinointipalveluja, kuten kirje-, sähköposti-, tai puhelinkampanjointia. Tärkeintä on asiakkuuksien ja kumppanuuksien aikaansaanti.

 

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä:

Aarne Jussila / 040 900 5601 / aarne.jussila(at)rti.fi

Jaakko Jussila / 040 900 5610 / jaakko.jussila(at)rti.fi

 

paattajapankki nappi

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot