Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kastellin Verso tarjoaa kaiken tarpeellisen

 yritysesittaaTämän hetken tunnetuin ja myydyin talomerkki Kastelli-talot on kehittänyt uuden Verso-nimeä kantavan talomallin, joka on fiksu alku omakotiasumiseen. Verso soveltuu muunneltavuutensa ansiosta erilaisiin elämäntilanteisiin, niin ensikodin ostajalle, kuin myös perheille. Sitä voidaan myöskin käyttää esimerkiksi kakkoskotina, tai loma-asuntona. 

Global-talokuvat-Verso 90-Verso 90 city-Verso90 cityAK

Verso on kotimainen malliesimerkki eurooppalaisesta asumistavasta, joten siihen ei kuulu saunaa, mutta asiakkaan niin halutessa sauna voidaan lisätä pesutilojen yhteyteen. Versoa pystyy muuntelemaan omien toiveiden mukaan muutenkin, siihen voidaan tarvittaessa lisätä alkuperäisestä pohjapiirrustukesta poiketen esimerkiksi huone, tai vaikkapa terassi olohuoneen yhteyteen. Versoon on myös mahdollista saada autokatos, tai -talli.

verso pohja 1

Muuttovalmis kokonaisuus

Versosta saa myös muuttovalmiin version, jonka sisustuksen on suunnittelut sisustussuunnittelija Virpi Ilman. Kiintokalusteet ovat Puustellin mallistoa, kodinkoneet Siemens-merkkisiä ja laatat Pukkilan mallistosta. Kokonaisuutena värimaailma muodostaa yhtenäisen, ajattoman ja kauniin kokonaisuuden jota on helppo muokata myöhemmin oman maun mukaan.

verso pohja 2

Kolme erilaista ulkonäköä

Talomallista löytyy kolme kaunista ulkonäkövaihtoehtoa. Classicissa on perinteinen harjakatto, joka tuo Versoon klassista tyyliä, City taas on varustettu porrastetulla katolla ja on trendikkäämpi vaihtoehto. Kolmas vaihtoehto on Pulpetti, jonka pulpettikatto on rohkean rakentajan valinta. Muuttovalmiin Kastelli Verso on edullinen vaihtoehto rakentajalle, hinnat alkaen 116.574 euroa. Versosta on saatavilla kolme eri kokovaihtoehtoa, neliöt vaihtelevat 90 ja 111 välillä.

 

Lue Kathrinen ja Jonin Verso-tarina Kastellin kotisivuilta tämän linkin kautta.

 

Tutustu Kastelliin tarkemmin suomirakentaa.fi:ssa: Kastelli

kastelli_logo

 

Yhteystiedot

Kastelli-talot Oy

Puh. 010 277 6600

www.kastelli.fi

www.hirsikastelli.fi 

www.easyin.fi

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot