Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kiiruna Talot

Kiiruna Talot erottuu joukosta teknisillä ratkaisuillaan. Kiiruna Talon tehokas rakentamiskonsepti takaa täydellisen rakentamisen kuivaketjun. Tehtaassa valmistettu talo minimoi rakennustyömaalla tehtävän työn, jolloin rakentaminen on tarkasti aikataulutettua ja kustannustehokasta. Tornion tehtaalta talo toimitetaan asiakkaan tontille sovittuna ajankohtana.

 

 

Tuotteet ja palvelut

Tehtaassa valmistetut tilaelementit vähentävät rakennustyömaalla tehtävää työtä, jolloin kaikki tekeminen on tarkasti aikataulutettua ja kustannustehokasta. Tornion tehtaalta talon tilaelementit toimitetaan asiakkaan tontille sovittuna päivänä. Tehdas huolehtii myös talon perustukset. Asiakas pääsee muuttamaan noin kahden viikon kuluttua tilaelementtien saapumisesta.

Kiiruna Talot on ratkaissut seinärakenteen toteutuksen kertopuurungolla ja nykyaikaisella ja kosteusteknisesti kestävällä Kingspan Therma TM-eristeellä, jolloin runkorakenne ei mene eristekerroksen läpi. Tällä ratkaisulla saadaan täydellinen kylmäsillattomuus. Talon jäähdyttäminen kesähelteellä ei myöskään aiheuta kosteuden kondensoitumisriskiä rakenteisiin. Kiiruna Talo on vakiona matalaenergiatalo ja lämmityskustannukset ovat noin puolet määräykset täyttävän vastaavan kokoisen talon lämmityskustannuksista.

 

Yhteystiedot

Kiiruna Talot

www.kiirunatalot.fi

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot