Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Kastelli Energiafiksu™ – kodin älykäs energiaratkaisu

Markkinajohtajan manttelin kantaja, on tuonut markkinoille uraauurtavan Kastelli Energiafiksu™ paketin, jonka turvin asukas pääsee sekä säästämään että tuottamaan energiaa uudessa kodissaan. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista; yhä useampi haaveilee uusiutuvan energian ratkaisuista myös ympäristövastuullisista syistä.

Omassa vara parempi: Mitä jos uusi muuttovalmis kotitalosi säästäisi, varastoisi ja tuottaisi energiaa puolestasi?

 

Kastelli Energiafiksu™ optimoi kodin energiankulutusta asukkaiden puolesta

Itselle suunniteltu kompromissiton koti säästää aikaa ja vaivaa arjessa. Nykyaikainen talo kuluttaa jo lähtökohtaisesti 50 % vähemmän lämmitysenergiaa kuin 80-luvun rakentamismääräyksillä rakennettu talo ja uuden kodin energiatehokkaat kodinkoneet tuovat tuntuvaa säästöä sähkölaskuun.

Kastelli Energiafiksu™ -paketti optimoi kotisi energiankulutusta monella älykkäällä tavalla:

  • Nautit kasvavasta energiaomavaraisuudesta mm. aurinkopaneeleiden myötä.
  • Itse tuotettu energia on ympäristöystävällisempää ja voit myös myydä tuottamaasi sähköä sähköyhtiöllesi.
  • Kotisi älykäs energiajärjestelmä haistelee reaaliaikaisesti puolestasi, milloin pörssisähkö on edullisimmillaan ja minkälainen sää ulkona on. Pörssisähkön optimoinnilla on myös yhteisvastuullinen merkitys (kysyntäjousto).
  • Aurinkoisella säällä voit hyödyntää aurinkopaneelien tuottaman energian tehokkaasti sähköauton lataukseen tai lämpimän veden valmistukseen.
  • Etäseuranta ja -ohjaus tekevät arjesta helppoa – niin kotisohvalla kuin lomamatkalla.
  • Lisäksi Kastelli-talon modernit ratkaisut ja laadukkaat rakenteet nostavat vastuullisesti rakennetun kotisi jälleenmyyntiarvoa.

 

Tietoa Kastelli Energiafiksu™ -paketista

Kastellin Energiafiksu™ -paketin lämmönlähteeksi voi valita maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi älykäs ulkovalaistuksen ohjaus, aurinkopaneelijärjestelmä, jonka mukana toimitetaan 4 kW:n aurinkopaneelit ja invertteri, sekä sähköauton älykäs latauspiste. Seuranta ja ohjaus käy helposti niin kotona kuin etänä.

Kastelli Energiafiksun™ saa kattavasti sekä Kastellin että Hirsi-Kastellin muuttovalmis- ja viittä vaille valmis -talopaketteihin.

 

Lisätietoja Kastelli Energiafiksu™ ‑paketista

 

Lue lisää Kastellista Suomirakentaa.fi:ssa:

Kastelli

 

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan Tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot