Suomirakentaa.fi

Neuvontaa rakentajille ja remontoijille

Vallox Delico – rakkaudesta ruuanlaittoon!

Liesikupu on yksi tärkeimmistä keittiön varusteista, sillä se poistaa ruuanlaitosta syntyneet käryt ja kosteuden. Näin keittiö ja koko huoneisto pysyvät raikkaana myös ruuanlaiton jälkeen. Yhtä tärkeää on, että kupu sopii keittiön ilmeeseen. Uusi Vallox Delico -liesikupusarja sopii vaativaankin makuun. Sen eleetön skandinaavinen design istuu tyylikkäästi keittiöön, olipa se minkä värinen tahansa.

Keittiö on kodin keskipiste. Siellä ei ainoastaan valmisteta ruokaa, vaan keittiössä vietetään aikaa ja viihdytään. Keittiö- ja oleskelutilojen yhdistäminen asettaakin vaatimuksia myös keittiölaitteiden visuaaliselle ja tekniselle toimivuudelle.

Vallox Delico -liesikupujen eleetön ja hillitty skandinaavinen design sopii vaativaan makuun. Kupu asennetaan keittiökaapistoon, jolloin se on saumaton osa keittiötä. Kun kupua ei käytetä, siitä näkyy vain lasinen etupaneeli. Etupaneelista on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Tyylikkään designin ja erinomaisen kärynsieppauskyvyn ansiosta Vallox Delico on erinomainen valinta ruuanlaittoa rakastavalle.

Käyttöominaisuuksiltaan kupu on erittäin laadukas: höyrynkeräysosa liukuu sulavasti ja vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävän. LED-valaistus on kuin tehty ruuanlaittajalle: tasainen ja häikäisemätön valo on tärkeää erityisesti pimeinä vuodenaikoina. Alumiiniset rasvasuodattimet keräävät ruuanlaitosta syntyvän rasvan tehokkaasti. Etupaneelin kosketuspainikkeet on valaistu ja ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Vallox Delico- mallistossa on saatavilla neljä mallia:

Vallox Delico PTD AC sopii vaihtovirtapuhaltimella varustettujen huippuimureiden, Vallox-ilmanvaihtokoneiden ja ilmalämmityskoneiden ohjaukseen. Yhdistämällä kupu Vallox Kanavatuulettimeen, voidaan muodostaa liesi- tai talotuuletin.

Vallox Delico PTD EC sopii tasavirtapuhaltimilla varustettujen huippuimureiden ja Vallox-ilmanvaihtokoneiden ohjaukseen. Yhdistämällä kupu Vallox Kanavatuulettimeen, voidaan muodostaa liesi- tai talotuuletin.

Vallox Delico KTD sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin.

Vallox Delico KTD A sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Uudenlainen, asentajaystävällinen tapa asentaa!

Kuvun suunnittelussa on panostettu myös asennuksen helppouteen, mikä ilahduttaa erityisesti asennustyötä tekeviä. Vallox Delico -liesikupu kiinnitetään keittiökalusteiden sivulevyihin uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Ensin kuvun paikka mitoitetaan kiinnityslistojen avulla, sitten kiinnitetään listat keittiökalusteisiin. Vasta tämän jälkeen varsinainen kupu asennetaan liu´uttamalla paikoilleen. Näin vältytään kuvun turhalta kannattelulta asennus-ja kiinnitysvaiheessa. Loppuviimeistelynä säädetään etupaneeli samaan tasoon kalusteiden kanssa. Kuvun mukana tulevalla verhoilulistalla peitetään kuvun ja seinän väliin jäävä aukko. 

Katso video kuvun asennuksesta.

Aidosti kotimainen

Vallox on valmistanut ilmanvaihtojärjestelmiä jo lähes 50 vuotta. Tehdas sijaitsee Loimaalla, jonka yhteydessä ovat kaikki toiminnot tuotekehityksestä tekniseen tukeen. Valloxin tuottamaan korkealaatuiseen ilmanvaihtoteknologiaan on yhdistetty yksinkertainen tyylikäs muotoilu ja helppokäyttöisyys. Yritys on panostanut erityisesti ilmanvaihtolaitteidensa energiatehokkuuteen ja hiljaisuuteen. Tuotteiden Avainlippu-merkki kertoo kotimaisuudesta. 

https://www.vallox.com/ 

 

 

Lue lisää Valloxista suomirakentaa.fi:ssa:

Vallox: Laadukas ilmanvaihto on tärkeää hyvinvoinnille

Ilmanvaihtosaneeraus rintamamiestaloon

Ilmanvaihdon nykyaikaistaminen on tärkeä osa saneerausta

Rentoudu hyvässä sisäilmassa

Tiiviiksi korjattu koti tarvitsee koneellisen ilmanvaihdon

 

 

vallox logo

 

Yhteystiedot

Vallox Oy

http://www.vallox.com/

 

Vallox Banneri

 

 

Yhteystiedot

Rakennustutkimus RTS Oy
Rakentajan tietopalvelu RTI Oy

Nuijamiestentie 3 A
00400 Helsinki

Puh. (09) 5407 310  
Yhteystiedot